Hesabım
    ‘True Detective’in Dördüncü Sezonunun Diğer Başrolü Açıklandı

    Jodie Foster'ın karşısında kim rol alacak?

    True Detective”in onay alan dördüncü sezonunda Kali Reis başrol oyuncularından biri olacak ve efsanevi Jodie Foster'ın karşısında oynayacak. Antoloji dramasının yeni sezonunun ilk olarak mart ayında onay aldığı ve yapımcıdaki çalışmalarda olduğu bildirildi. "True Detective: Night Country" başlıklı sezon, Alaska'nın Ennis kentine uzun kış gecesinin gelmesiyle başlar ve Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu'nu işleten altı adam iz bırakmadan ortadan kaybolur. Dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis) vakayı çözmek için kendi içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında gömülü olan perili gerçekleri araştırmak zorundadırlar.

    Reis, ilk kez 2021 yapımı “Catch The Fair One” filminde ilk kez sahneye çıktığı için oyunculukta nispeten yeni. Başrolde oynamanın yanı sıra filmin hikayesinin geliştirilmesine de yardımcı oldu. Reis, profesyonel bir boksör olarak, birden fazla ağırlık sınıfında dünya şampiyonalarıyla tanınıyor. En son dövüşü Kasım 2021'de olmak üzere 19 galibiyet, 7 mağlubiyet, 1 beraberlik ile profesyonel bir rekora sahip. Bu dövüşte hem WBA hem de IBO kadın süper hafif siklet unvanlarını elinde tuttu ve boş WBO kadın süper hafif siklet unvanını kazandı.

    “True Detective”in dördüncü sezonu İzlanda'da çekilecek. Issa López, yönetmenliğin yanı sıra yeni sezonda yazar, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Alan Page Arriaga da yazacak ve yürütücü yapımcılık yapacak. Foster, başrolün yanı sıra yürütücü yapımcılık yapacak. Pastel'den Barry Jenkins, Adele Romanski ve Mark Ceryak da baş yapımcı olacak.

    Pastel şu anda HBO ve HBO Max ile bir ilk bakış anlaşması altında. Dizinin geçmiş sezonlarının yapımcılığını üstlenen Anonymous Content, dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto, Mari Jo Winkler ve ilk sezondan Matthew McConaughey, Woody Harrelson ve Cary Joji Fukunaga ile birlikte baş yapımcılık yapacak. Yeni sezonun 2023 yılında gösterimde olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top