Hesabım
    Amazon Prime Video, ‘Night Sky’ Kararını Verdi

    Dizi için resmi açıklama geldi!

    Amazon Prime Video, Sissy Spacek ve J.K. Simmons'ın başrollerini paylaştığı bilim-kurgu dizisi “Night Sky”ı iptal etti. Amazon Studios ve Legendary Television, dizinin ilk sezonunun ortak yapımcılığını üstlendi. Başka bir sezonda ilerlememe kararı, ilk sezonun sekiz bölümünün tamamının 20 Mayıs'ta kanalda yayınlanmasından yaklaşık altı hafta sonra gelmiş oldu.

    “Night Sky”, bir zamanlar yabancı bir gezegene açılan bir portala rastlayan Irene (Spacek) ve Franklin'i (Simmons) takip ediyor. Yeni taraflar onları gizemli geçit ve ötesindeki dünya hakkında sorgulamaya çalıştığında, çiftin oldukça sakin birlikteliği alt üst olur. Özellikle Amazon Prime Video, "Night Sky"ın ilk bölümünü uzaya ışınlamayı ve yayını Dünya'ya geri gönderecek uydulardan kaçınmayı içeren bir pazarlama stratejisi başlatarak dizinin bilim-kurgu önermesini de ön plana çıkardı.

    Spacek ve Simmons'ın yanı sıra dizide Chai Hansen, Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández ve Adam Bartley rol aldı. “Night Sky”, Amazon Studios ve Legendary Television ortak yapımı olacak. Dizinin yaratıcısı ve ortak yürütücüsü Holden Miller, Daniel C. Connolly ise baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor.

    Jimmy Miller, Sam Hensen ve Philip Martin de dizinin baş yapımcılığını üstleniyor. “Night Sky” eleştirilerinde Spacek ve Simmons'ın performansları övülmesine rağmen, gösteri aynı derecede beğenilmedi ve iptal kararı kaçınılmaz oldu. Elbette, her dizide olduğu gibi, bu projenin de başka bir kanal ya da platformda devam etme ihtimali bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top