Hesabım
    Yıldız Kadrolu Bilim-Kurgu Night Sky'dan Fragman

    Dizinin başrollerinde Oscar ödüllü iki yıldız yer alıyor

    Sissy Spacek'in canlandırdığı Irene York, yaklaşan Prime Video dizisi Night Sky'ın ilk fragmanının bir noktasında "Bütün bunların nereye vardığını görmem gerekiyor." diyor. Sağlığı giderek azalan emekli İngilizce öğretmeni kocası Franklin (J.K. Simmons) ile olan yaşamının giderek arka bahçelerine gömülü gizemli bir odaya yapılan ziyaretler etrafında döndüğünü gördüğünden, bu cümle hem mecazi hem de gerçek olabilir.

    Oscar Ödülü kazanan iki ismin başrolde yer aldığı dizi daha önce Lightyears olarak biliniyordu. Uzay ve zamanı kapsayan Night Sky, yıllar önce anlaşılmaz bir şekilde garip, ıssız bir gezegene giden bir oda keşfeden Irene ve Franklin'i takip ediyor. O zamandan beri sırlarını özenle koruyorlar, ancak, esrarengiz bir genç adam (Chai Hansen) hayatlarına girdiğinde, York'ların sessiz varoluşu hızla altüst oluyor ve çok iyi bildiklerini düşündükleri odanın çok daha fazlası olduğu ortaya çıkıyor.

    Amazon Studios ve Legendary Television yapımı dizide Kiah McKirnan, Julieta ZylberbergRocío Hernández ve Adam Bartley de rol alıyor. Simmons, bir yıl önce, başlangıçta rolü oynayan Ed O'Neill'in yerini aldı. Night Sky'ın yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını Holden Miller üstlenirken, Daniel C. Connolly dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Jimmy Miller, Sam Hansen ve Philip Martin de yürütücü yapımcılar olarak hizmet veriyor. Sekiz bölümlük ilk sezon, 20 Mayıs Cuma günü dünya çapında Prime Video'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top