Hesabım
    Alden Ehrenreich, Marvel Dizisi ‘Ironheart’ın Kadrosunda

    Disney Plus, dizinin başrollerinden birini daha açıkladı

    Alden Ehrenreich, Disney Plus'ın yaklaşan Marvel dizisi “Ironheart”ın en son üyesi oldu. Ehrenreich, adları daha önce duyurulan oyuncular Dominique Thorne, Anthony Ramos, Lyric Ross ve Manny Montana'ya katıldı. Dizi, bir dahi mucit ve Iron Man'den bu yana en gelişmiş zırh takımının yaratıcısı olan Marvel karakteri Riri Williams'ı (Thorne) takip ediyor. Ehrenreich'in oynayacağı karakterle ilgili ayrıntılar henüz gizli tutuluyor.

    Ehrenreich, bağımsız “Solo: A Star Wars Story” filminde genç bir Han Solo rolünü üstlendiği filmden dolayı Disney çatısı altında çalışmaya yabancı değil. En son Aldous Huxley'in “Cesur Yeni Dünya”sının Peacock serisi uyarlamasında rol aldı. Diğer çalışmaları arasında “Rules Don't Apply”, “Hail, Caesar!” ve “Blue Jasmine” gibi filmler yer alıyor.

    Chinaka Hodge'un Nisan 2021'de “Ironheart”ta baş yazar olarak görev yapacağı bildirdi. Dizi, ilk olarak Aralık 2020'de Disney yatırımcı günü sunumunun bir parçası olarak duyurulmuştu. Williams ilk olarak 2016 yılında, yazar Brian Michael Bendis ve sanatçı Mike Deodato'nun yarattığı Marvel çizgi romanlarında tanıtıldı. Çizgi romanlarda, kendi zırhını yaratmak için Iron Man'in zırhını tersine çeviren 15 yaşında bir MIT öğrencisi. Iron Man, nam-ı diğer Tony Stark, sonunda fark etti ve ona bir süper kahramanın hayatını sürdürmesi için cesaret verdi.

    "Ms. Marvel”, Disney+ tarafından piyasaya sürülen en son Marvel serisiydi. Diğer son projeler arasında “Hawkeye” ve “Moon Knight” yer alıyor. Başrolünde Tatiana Maslany'nin yer aldığı “She-Hulk” dizisi ağustos ayında gösterime girecek. Salı günü, “Loki”, “Hawkeye” ve “Moon Knight”ın toplu olarak 16 Emmy adaylığı aldığı, animasyonlu Marvel dizisi “What If…”in ise üç adaylık aldığı açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top