Hesabım
    The Lord of the Rings: Rings of the Power'dan Uzun Fragman

    Efsanenin dönüşü için geri sayım devam ediyor...

    Orta Dünya, Amazon Prime Video'ya geliyor ve her şey barış içinde görünse de yaklaşan bir fırtına hepsini dışarı atmakla tehdit ediyor. Bu, perşembe günü yayınlanan, J.R.R. Tolkien'in sevilen fantezi dünyasında geçen, Prime Video'nun merakla beklenen serisine daha ayrıntılı bir bakış sunan "The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri)'ın en son fragmanının genel havası.

    İki buçuk dakikalık uzun fragman, öncelikle Peter Jackson'ın 2000'li yıllardan kalma “Yüzüklerin Efendisi” film üçlemesinde de yer alan iki karaktere odaklanıyor: Galadriel (Morfydd Clark) ve Elrond (Robert Aramayo). Çünkü onlar mağlup edildiğine inanılan karanlık bir düşmanın hâlâ çok büyük bir tehdit olduğuna dair bir düşünce içinde. Galadriel, Elrond'dan oldukça büyük olduğu için, karanlıktan doğan bilgilerinden dolayı o kadar rahat değil.

    Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nın hikayesine aşina olmayanlar için fragman çok daha fazlasını sunmuyor. Bunun yerine, bize, Khazad-dûm'un yeraltı Cüce krallığı, Lindon ve Eregion'un ormanlık Elf krallıkları ve özellikle efsanevi Númenór ada krallığı gibi, Orta Dünya'nın serinin tasvir edeceği tüm çeşitli alemlerinin sağlıklı bir vitrini sağlanıyor. Hobbitler'in göçebe ataları olan sert ayakların yaşamlarına bir kez daha göz atıyoruz.

    “The Rings of Power”ın genişleyen kadrosundaki diğer oyuncular arasında Maxim Baldry, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Lenny Henry, Markella Kavenagh, Simon Merrells, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker, Daniel Weyman, Dylan Smith ve Sara Zwangobani yer alıyor. “The Rings of Power”ın ilk sezonu 2 Eylül'de başlayacak. İkinci bir sezon için şimdiden sipariş verildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top