Hesabım
    Yetişkin Animasyonu "Close Enough" İçin Karar Çıktı

    Dizi, yayın hayatına devam edecek mi?

    Deadline'ın haberine göre HBO, yetişkin komedi dizisini, yayında olan üç sezonun ardından iptal etmeye karar verdiği için Close Enough'ın dördüncü sezonu olmayacak. J.G. Quintel komedisini bırakma kararı, üçüncü sezonun prömiyerinden üç ay sonra gelmiş oldu. Quintel ve Cartoon Network Studios'un yetişkinlere yönelik animasyon dizisinin iptali bir açıklamayla duyuruldu.

    Açıklamada, “Üç harika sezonun ardından Close Enough sona eriyor. Diziyle gurur duyuyoruz ve bu gösteriyi HBO Max'te anında hayranların favorisi yapan yaratıcı J.G. Quintel'e ve Cartoon Network Studios'taki ortaklarımıza minnettarız." denildi. Diziyi yaratan Quintel, yayıncının kararını, "Doğru, Close Enough 3. sezonun ardından sona eriyor." yazan bir tweet göndererek doğruladı ve "Bu projede bu kadar yetenekli insanla çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Onu hayata geçirmeye yardımcı olan herkese ve izleyen herkese teşekkürler!” dedi.

    Close Enough ilk olarak 2017'de TBS için yaratılmıştı, ancak, animasyon kanadındaki zorluklar nedeniyle gösteri HBO Max'te sona erdi. Temmuz 2020'deki ilk sezonunun ardından Close Enough, ikinci sezonunu Şubat 2021'de yayınladı ve büyük bir takipçi kitlesi kazanmaya devam etti. Gösteri, bir yaş grubundan diğerine geçişin karmaşıklıklarına odaklanıyor. Bir çift olan Josh ve Emily'nin yanı sıra aileleri ve arkadaşlarının peşinden giden Close Enough, dostluk, ebeveynlik ve doğru kararlar verme hikayesini anlatıyor.

    Close Enough'ta Josh Singleton rolünde Quintel, Emily Ramirez-Singleton rolünde Gabrielle Walsh, Candice Ramirez-Singleton rolünde Jessica DiCicco, Alex Dorpenberger rolünde Jason Mantzoukas, Bridgette Yoshida rolünde Kimiko Glenn, Pearle Watson rolünde Danielle Brooks ve Randy Watson rolünde James Adomian yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top