Hesabım
    HBO Max, Animasyon Serisi "Close Enough"a İkinci Sezon Onayı Verdi

    İlk sezonun hemen ardından devam kararı geldi

    The Simpsons ve South Park örneklerinden sonra her yıl sayıları artan yetişkin animasyonlarına hayran olan izleyiciler için yeni bir müjdeli haber var. Geçtiğimiz ay prömiyer yapan ve oldukça beğeni toplayan Close Enough, HBO Max'e ikinci sezon için geri dönecek. Dizinin yaratıcısı (aynı zamanda sevimli Josh'ın sesi) J.G. Quintel duyuruyu bugün Twitter'da paylaştı. Başlangıçta Cartoon Network’ün yetişkin programlama bloğu için geliştirilen şovun galası 9 Temmuz'da HBO Max'ta yapıldı.

    Animasyonlu durum komedisi, modern bir Los Angeles'ta ebeveynlikle ilgili değişimler geçiren 30'lu yaşlarda iki kişinin hikayesini ve artık havalı olamamanın zorluklarını anlatıyor. 30'lu yaşlarına geçiş yapan ve artık çok genç olmadıklarını anlayan çift, hem alıştıkları yaşamlarından vazgeçmemek, hem de kızlarına iyi birer ebeveyn olmak istiyorlar. Bir yandan da ev arkadaşı olmak zorunda kaldıkları misafirleriyle ilgilenmek zorundalar.

    Seslendirme ekibi Gabrielle Walsh, Jessica DiCicco, Jason MantzoukasKimiko Glenn ve Danielle Brooks'tan oluşuyor. Animasyon sınırlarını zorlayan ve live-action filmlerde karşımıza çıkabilecek sahneler ve göndermeler de ziyadesiyle mevcut. Quintel daha önce Regular Show için seslendirme yapmıştı. Cartoon Network'te 7 sezon ve 261 bölüm yayınlandı.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top