Hesabım
    Komedi Dizisi Breeders'ın Geleceği Belli Oldu

    Hulu, dizi için resmi açıklamayı yaptı.

    FX, sevilen komedi dizisi Breeders'a dördüncü sezon onayı verdi. Martin Freeman ve Daisy Haggard'ın başrollerini paylaştığı komedi, üçüncü sezonunun tamamlanmasından bir gün sonra FX'ten bir yenileme aldı. Gösteri, aynı zamanda Latin Amerika'da Star+ ve dünyanın başka yerlerinde Star bayrağı altında Disney+ üzerinden yayınlanacak. Ülkemizde de Disney Plus'a gelmesi bekleniyor.

    FX'te orijinal programlama başkanı olan Nick Grad, “Breeders bize Worsley ailesinin her sezon büyümesini izleme fırsatı verdi ve FX, günümüz dünyasında ebeveyn olmanın bu komik ama acımasızca dürüst yaklaşımının bir sonraki bölümünü getirecek olan dördüncü sezonu sipariş etmekten dolayı heyecan duyuyor.” dedi.

    Üçüncü sezon, Worsley'lerin genç oğlu Luke'un (Alex Eastwood) babası Paul (Freeman) ile mücadelesiyle ilgiliydi. Paul, taşınıp kayınvalidesi Leah (Stella Gonet) ile kaldıktan sonra, daha basit bir hayatın çekici olduğunu keşfeder. Bu arada Ally (Haggard), yeni bir ergen olan Ava (Eve Prenelle) ile uğraşmak zorundadır. Blackwell, Addison ve Freeman, gösteri sorumlusu olarak Blackwell (Veep, The Thick of It) ile Breeders'ı yarattı.

    Baş yapımcılar Richard Allen-Turner, Rob Aslett, David Martin, Jon Thoday, Toby Welch ve Michael Wiggs. Sky Studios komedi yönetmeni Jon Mountague ve görevlendirme editörü Tilusha Ghelani, Sky UK ve Grad'da içerik genel müdürü Zai Bennett için diziyi denetliyor. Yeni sezon için çalışmalar ise hız kesmeden başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top