Hesabım
    Sarah Michelle Gellar'ın Yeni TV Projesi Belli Oldu

    Gellar, "Buffy"den yıllar sonra bir fantastik dizide yer alacak

    Slaven Vlasic/Getty Images

    Sarah Michelle Gellar, Paramount Plus için hazırlanan “Wolf Pack” dizisinin kadrosuna katıldı. Gellar, perşembe günü San Diego Comic-Con'daki “Teen Wolf” panelinde oyuncu kadrosunu duyurmak için özel bir görünüm yaptı. Gellar, daha önce isimleri açıklanan Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson ve Tyler Lawrence Gray'e katılmış oldu.

    Dizi, Kanadalı korku yazarı Edo Van Belkom'un aynı adlı kitap serisine dayanıyor. Hikaye, bir orman yangınına yakalanan ve doğaüstü bir yaratık tarafından yaralanan iki gence odaklanıyor. Sonrasında kurt adam olduklarını keşfederler ve aralarında yoğun bir bağ geliştirirler. İkisi bir araya gelir ve on altı yıl önce benzer bir garip yangından geçen bir park korucusunun evlat edinen çocukları olan diğer iki gençle karşılaşırlar.

    Gellar, kendi alanında oldukça saygın bir uzman olan ve yetkililer tarafından kundakçıyı yakalamak için getirilen, kişisel kayıplara yabancı olmayan kundakçı müfettişi Kristin Ramsey olarak rol alıyor. Kundakıçı, Los Angeles'ı terörize eden doğaüstü bir yırtıcının yeniden uyanmasına yol açmış olabilecek büyük bir orman yangını başlatmıştır.

    Gellar, en çok “Buffy the Vampire Slayer” serisindeki baş karakter olarak ikonik performansıyla ​​tanınıyor. Ayrıca, “I Know What You Did Last Summer” ve live-action “Scooby Doo” film serilerindeki çalışmalarının yanı sıra “Cruel Intentions” ve “Southland Tales” gibi filmleriyle de tanınıyor. “Wolf Pack”, MTV Entertainment Studios ile yaptığı çok yıllık anlaşmanın bir parçası olarak yazar ve yönetici yapımcı Jeff Davis'ten geliyor. Joe Genier ve Mike Ellior, Capital Arts aracılığıyla yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top