Hesabım
    Sarah Michelle Gellar, Amazon Komedisi ‘Hot Pink’te Rol Alacak

    Genç yetişkin komedisi için hazırlıklar devam ediyor

    Hollywood Insider YouTube

    Sarah Michelle Gellar, Amazon'da pilot bölüm için sipariş edilen genç yetişkin komedisi "Hot Pink"te başrol oynayacak. Dizi, Elana K. Arnold’un "What Girls Are Made Of" kitabından uyarlandı. Kitapta Nina Faye, koşulsuz sevgi diye bir şeyin olmadığına, aşkın değerli olduğunu kanıtlamak için her şeyin yapılması gerektiğine inanarak büyüdü ama bir ayrılık yaşadığında yıkılır ve aşk koşullarının gerçekte ne olduğunu aramaya başlar.

    Elisabeth Holm aynı zamanda yönetici yapımcılığını da üstlendiği “Hot Pink”i yarattı. Desiree Akhavan pilot bölümü yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek. Rebecca Green ayrıca Annapurna için Sue Naegle ve Ali Krug'la birlikte yönetici yapımcı olacak. Amazon Studios, Annapurna ile birlikte yapımdan sorumlu stüdyo olarak hizmet verecek.

    Gellar, en çok “Buffy the Vampire Slayer” serisindeki ikonik başrolüyle tanınıyor. Ayrıca "All My Children" ve "The Crazy Ones" gibi dizilerdeki performansları da popülerliğini artırdı. Sinema tarafında, Gellar'ın rol aldığı filmler arasında "I Know What You Did Last Summer" serisi ve "Scooby-Doo" canlı aksiyon filmleri gibi çok sayıda hit film bulunuyor. Ayrıca “Cruel Intentions”, “The Grudge” serisi ve “TMNT” gibi filmlerde de rol aldı.

    Amazon, bir süredir genç yetişkin listesini genişletmek istiyor. Bu amaçla yayıncı, ikinci sezon için yenilenen drama “The Wilds” ve yakında yayınlanacak “Panic”i çoktan listesine aldı. Amazon bir yandan da "Modern Love" gibi, yine benzer hedef kitlesine hitap eden dizilerinin devamı sezonları için hazırlıklarını sürdürüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top