Hesabım
    Kate Winslet ve HBO'dan Bir Yeni Dizi Daha

    Mare of Easttown sonrası, Winslet ve HBO'dan iki yeni dizi geliyor

    Kate Winslet, dördüncü HBO dizisine hazırlanıyor ve “The Palace” draması için kolları sıvadı. Otoriter bir rejimin saray duvarları içinde çözülmeye başladığı bir yılan hikayesini anlatan dizinin başrolünde Winslet yer alacak. Winslet, başrolün yanı sıra dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Will Tracy şovu yarattı ve baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Stephen Frears yönetmenlik ve yönetici yapımcılığa bağlıyken, Frank Rich de baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Dizi için Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra, Gary Shteyngart ve Sarah DeLappe de yazarlık yapacak. HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Bu inanılmaz yetenekli film yapımcıları grubuyla 'The Palace'ta çalışmaktan onur duyuyoruz. Sektörümüzün önde gelen ışıklarından ikisi olan Kate Winslet ve Stephen Frears'ın Will Tracy'nin çılgınca orijinal, ileri görüşlü ve göz kamaştırıcı senaryolarını HBO'da hayata geçirmek için güçlerini birleştirdikleri fikri adeta bir rüya ama bizim için gerçek oldu." dedi.

    Haziran ayında, Winslet'in, Hernan Diaz'ın aynı adlı romanından uyarlanan HBO mini dizisi “The Trust”ta da rol alacağı açıklandı. Bundan önce, HBO'nun ödüllü mini dizisi “Mare of Easttown”da rol aldı ve bununla en iyi kadın oyuncu Emmy Ödülü'nü kazandı. Daha önce 2011'de HBO'nun bir başka mini dizisi “Mildred Pierce”la aynı kategoride ödül almıştı. Winslet ayrıca, “Titanic”, “Iris” ve “Little Children” gibi filmler de dahil olmak üzere elde ettiği yedi Oscar adaylığıyla tanınıyor. 2009 yılında “The Reader” filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandı.

    Frears, her ikisi de en iyi yönetmen kategorisi olmak üzere iki kez Akademi Ödülü adayı oldu. İlk olarak 1991'de “The Grifters” ve 2007'de “The Queen” için aday gösterildi. Ayrıca, “Florence Foster Jenkins”, “Philomena” ve “Dangerous Liaisons” gibi filmleri yönetti. Tracy, HBO'nun hit drama dizisi “Succession”da yazar ve yönetici yapımcı olarak yer almasıyla biliniyor ve 2020'de en iyi drama dizisi olarak Emmy'yi kazandığında şovun yapım ekibinin bir parçasıydı. Diğer projeleri arasında “Last Week Tonight with John Oliver” ve “The Onion News Network”yer alıyor. İlk çalışmasıyla üç Emmy ödülü daha kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top