Hesabım
    Michelle Monaghan, 'Echoes' Fragmanında Kendini Bulmaya Çalışıyor

    Mini dizi için geri sayım başladı

    Geçen yıl Netflix, Michelle Monaghan'lı psikolojik bir gerilim olan mini dizi Echoes'u duyurdu. Yedi bölümlük dizi, bir gizeme bulaşan ikizleri takip ediyor. Gelecek ayki prömiyerden önce Netflix resmi fragmanı yayınladı. Fragman, sadece birkaç saniye içinde film müziğini ve ışıklandırmasını kullanarak ürkütücü bir ton oluşturuyor. İkizler Leni ve Gina (her ikisi de Monaghan tarafından oynanır), birbirlerine bilmiş bakışlar atarken birbirlerine mutlu yıllar diliyorlar.

    Leni ortadan kaybolur. Yerel yetkililer olaya karışır ve teoriye göre Leni kaçırılmıştır. Polis ölü bir at bulduğunda, insan kanı sıçramış olması gizemi artırır. Bu kan belki de Leni'nindir? Gina, gizemin içine daha da çekilir, uğursuz mesajlar ve karmaşıklığı artıran bazı notlar alır. Fragman devam ettikçe, ihtimaller daha da artar. Leni'nin ölmüş olabileceğini ima eden daha fazla kanıt ortaya çıkar. Ancak, Leni'nin ortadan kaybolmasından sorumlu olanların geride bıraktığı ize rağmen, yalnızca daha fazla soru ortaya çıkar.

    Fragman ateşli ve patlayıcı bir sonuca varıyor ve izleyicileri eldeki gizem hakkında farklı yönlere çekiyor. Video farklı yaşlardaki kız kardeşlerin tartışmasıyla bitiyor, Gina'nın "Bunu düzeltmelisin Leni. Ne yaptın?" dediğini duyuyoruz. Gina'yı kız kardeşini bulmaya çalışırken takip ederken, izleyiciler gergin bir izleme deneyimi yaşayacak. Korkuya yabancı olmayan Monaghan, türe geri dönüyor ve ikizleri oynamak için çifte görev üstlenirken şimdiden tüyler ürpertici bir ikili performans sunuyor.

    Monaghan'ın yanı sıra şovda Matt Bomer, Daniel Sunjata, Karen RobinsonJonathan Tucker ve Ali Stroker yer alıyor. Dizi, Vanessa Gazy tarafından yaratıldı ve yazıldı. Brian Yorkey (13 Reasons Why) ve Quinton Peoples (Runaways) baş yapımcı ve ortak showrunner olarak görev yapıyor. Echoes, 19 Ağustos'ta Netflix'te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top