Hesabım
    "Let The Right One In"in Dizi Uyarlamasından Fragman

    Vampir hikayesi bu kez TV'ye geliyor!

    Showtime, vampir hikayesine benzersiz ve ürkütücü bir bakış açısı getiren yeni gerilim dizisi Let the Right One In için yeni bir fragman yayınladı. Dizi, 7 Ekim'de yayın hayatına başlayacak. Fragman, ağzına kan bulaşmış genç bir kızın temel görüntüsüyle açılıyor. Demián Bichir'in bir nehre atılan bir cesedi betimleyen bir montajındaki karakteri, "Sadece ne zaman kaçacağımızı bilerek hayatta kalırız." diyor. Fragman daha sonra bir bavuldan çıkan eller ve kırık camlar üzerinde çıplak ayakların yürüdüğü montajla devam ediyor.

    Fragman, 10 bölüm sürecek olan dizinin ilginç önermesini ortaya koymada etkili bir iş çıkarıyor. Dizi aynı zamanda, hikayenin vampiri olarak bir çocuğa odaklanarak, türü yeni bir yöne taşıyor ve bu, ailesinin kavradığı duygusal gerilimi artırabiliyor. Dizi, gösterime girdiğinde büyük beğeni toplayan aynı adlı 2008 yapımı İsveç filmine dayanıyor. Filmin daha sonra pek başarılı olmayan bir Amerikan versiyonu da yapıldı.

    Yeni dizinin orijinal hikayeye ne kadar sadık olacağı henüz bilinmiyor, ancak gösterinin merkezinde heyecan verici ve benzersiz bir öncül ile potansiyel olarak vampir türüne heyecan verici yeni bir ekleme olabilir. Daha önce Penny Dreadful'da çalışmış olan Andrew Hinderaker, dizinin baş yapımcısı, yürütücü yapımcısı ve yazarı olarak görev yapacak. Seith Mann, Let the Right One In için birkaç bölüm yönetiyor ve ortak yapımcılar Marty Adelstein, Becky Clements ve Alissa Bachner ile birlikte çalışıyor.

    Daha önce The Nun'da rol alan Bichir, dizinin yapımcılığını üstleniyor ve başrollerini Anika Noni Rose (Power), Grace Gummer (Mr. Robot), Madison Taylor Baez (Selena: The Series), Kevin Carroll (Snowfall), Ian Foreman (Merry Wish-Mas), Jacob Buster (Colony) ve Fear the Walking Dead'de yer alan Nick Stahl'la paylaşıyor. Let the Right One In, 7 Ekim'de Showtime'da çıkış yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top