Hesabım
    ‘Let the Right One In’ Dizisinin Oyuncu Kadrosu Genişliyor

    Dizinin ana kadrosuna bir yıldız daha eklendi

    Anika Noni Rose, Showtime'ın uyarladığı “Let the Right One In” dizisinin kadrosuna dahil oldu ve daha önce adı duyurulan Oscar adayı oyuncu Demián Bichir'e katılmış oldu. Dizi, 10 yıl önce vampire dönüştürüldüğünde hayatları sonsuza dek değişen 12 yaşındaki kızı Eleanor ve bir baba olan Mark'ı (Bichir) konu alıyor.

    Eleanor, 12 yaşında, belki de sonsuza kadar kapalı bir hayat yaşayacak ve sadece geceleri dışarı çıkabiliyor. Babası ise hayatta kalması için gereken en az miktarda insan kanı sağlamak için elinden geleni yapıyor. Rose, Naomi karakteriyle dizide düzenli olarak yer alacak. Zeki ama alaycı olarak nitelendirilen Naomi, bekar bir anne olarak hayatıyla bir cinayet dedektifi olarak kariyeri arasındaki dengeyi kurmaya çalışıyor. Oğlu Isaiah için her şeyi yapar ve Isaiah yeni komşularına taşınan kızla arkadaş olduğunda, Naomi yeni komşularında bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenmeye başlar.

    Rose, Broadway yapımı “Caroline or Change”deki Tony ödüllü rolüyle tanınıyor ve “A Raisin in the Sun”ın yeniden çevriminde Tony adaylığı kazandı. Ekranda, Disney prensesi Tiana'yı “The Princess and the Frog”da seslendirmesiyle ve 2006 yapımı “Dreamgirls” filminde rol almasıyla tanınıyor. Ayrıca, “Little Fires Everywhere”, “The Quad”, “The Good Wife” ve “Power” gibi televizyon programlarında rol aldı. Şu anda Amazon dizisi “Them”de izlenebilir.

    Andrew Hinderaker, "Let the Right One In"in şov sorumlusu ve baş yapımcısı olarak yer alıyor. Seith Mann, pilot bölümü yönetmenin yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek.Oscar adayı oyuncu Damien Bichir başrol oynamanın yanı sıra yapımcı olarak da hizmet verecek. "Let the Right One In" ilk olarak 2004 yılında yazar John Ajvide Lindqvist tarafından roman olarak yayınlandı. Daha sonra Kåre Hedebrant ve Lina Leandersson'ın oynadığı 2008 yapımı filmine uyarlandı. Bir Amerikan yeniden çevrimi oln "Let Me In" 2010'da vizyona girdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top