Hesabım
    ‘Let the Right One In’in TV Uyarlamasında Başrol Demián Bichir'in!

    Showtime, dizi için çalışmalara başladı..

    Showtime, popüler İsveç romanı ve filmi "Let the Right One In"den esinlenerek bir dizi siparişi verdi. Demián Bichir, dizinin başrolünde yer alırken, Andrew Hinderaker, showrunner ve yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Seith Mann, pilot bölümü yönetmenin yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Dizi, 10 yıl önce vampire dönüştürüldüğünde hayatları sonsuza dek değişen 12 yaşındaki Eleanor ve babası Mark'ı (Bichir) konu alıyor.

    Eleanor, 12 yaşında, belki de sonsuza kadar kapalı bir hayat yaşıyor ve sadece geceleri dışarı çıkabiliyor. Babası ise hayatta kalması için gereken en az miktarda insan kanı sağlamak için elinden geleni yapıyor. 'Let the Right One In', kendisini hızlı bir şekilde şu soruyu soran heyecan verici, yüksek riskli bir drama olarak kurar: Çocuğunuzu oradaki canavarlardan kurtarmak için ne kadar ileri gidersiniz ve kendiniz bir canavar olma riskini alır mıydınız? Showtime'ın senaryolu programlamadan sorumlu başkan yardımcısı Amy Israel "Demián Bichir, dünyanın en dinamik ve ilgi çekici oyuncularından biri ve karizması ve kırılganlığı kesinlikle Andrew Hinderaker’ın seçkin senaryosunu Seith Mann’ın usta yönetmenliğiyle hayata geçirecek. Bu gösterinin potansiyeli konusunda daha fazla heyecanlanamazdık." dedi.

    Let the Right One In, ilk olarak 2004 yılında yazar John Ajvide Lindqvist tarafından yayınlandı. Daha sonra Kåre Hedebrant ve Lina Leandersson'ın oynadığı 2008 yapımı filme uyarlandı. Bir Amerikan yeniden yapımı, "Let Me In" adıyla 2010'da gösterime girdi. Kodi Smit-McPheeChloë Grace Moretz ve Richard Jenkins, Amerikan versiyonunda başrolleri paylaştı.

    TNT, daha önce bir seri uyarlama için sipariş vermişti, ancak, bu proje hiç gerçekleşmedi. Hinderaker, "Dizi, hem orijinal filme bir aşk mektubu hem de tamamen bize ait bir hikaye. Demián gibi gerçek bir sanatçıyı seçmek, TV'deki en korkunç şovlardan biri ve en dokunaklı programlardan biri olma cesaretimizi özetliyor." dedi. Kanalın popüler dizisi “Weeds”in birkaç sezonunda Esteban rolünü oynamış olan Bichir, Showtime izleyicilerine yabancı değil. Diğer Amerikan TV rolleri arasında "The Bridge" ve "Grand Hotel" yer alıyor. Sinemada ise Bichir, 2011'de “A Better Life” filmindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top