Hesabım
    Amazon Prime Video, The Wilds İçin Kararını Verdi

    Dizi, macerasına devam edecek mi?

    Amazon Prime Video, "The Wilds"ın iki sezonun ardından iptal edildiğini doğruladı. Drama dizisi, bir uçak kazasının ardından bir adada mahsur kalan bir grup genç kadının etrafında dönüyor ve kısa süre sonra bunların hepsinin bir sosyal deneyin parçası olmasını keşfediyor. Dizinin ilk sezonu 11 Aralık 2020'de başladı ve ikinci sezon, 6 Mayıs'ta prömiyer yaptı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan, Troy Winbush, Rachel Griffiths, Charles Alexander, Zack Calderon, Nicholas Coombe, Miles Gutierrez-Riley, Aidan Laprete, Tanner Ray Rook ve Reed Shannon yer alıyor.

    “The Wilds”ın yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını Sarah Streicher'ın yanı sıra showrunner ve yönetici yapımcı Amy B. Harris üstleniyor. FanFare'den merhum Jamie Tarses ve Dylan Clark Productions'tan Dylan Clark yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Dizi, Amazon Studios ve Disney Television Studios'un bir parçası olan ABC Signature tarafından ortaklaşa yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top