Hesabım
    Star War Dizisi "Andor"dan Yeni Fragman

    Andor için geri sayım başladı!

    Yaklaşan “Star Wars” dizisi “Andor”un yeni fragmanı yayınlandı ve Disney+ şovuna aksiyon dolu bir bakış atıyoruz. Fragman ayrıca üç bölümlük prömiyerin 21 Eylül'de gerçekleşeceğini de duyurdu. Yeni dizide Diego Luna, Cassian Andor rolünde yer alıyor ve hikaye, 2016 yapımı “Rogue One” filminin ön bölümü niteliğinde olacak.

    Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise GoughKyle Soller ve Fiona Shaw dizide rol alan diğer oyuncular arasında yer alıyor ve Forest Whitaker, Saw Gerrera rolünü yeniden canlandırıyor. Luna, pilot bölümü de dahil olmak üzere dizinin beş bölümünü de yöneten “Rogue One” ortak yazarı Tony Gilroy tarafından yaratılan dizinin yürütücü yapımcılığını yapıyor.

    Dizinin ikinci kısmını oluşturan 12 bölüm daha kasım ayında çekime başlayacak. Kısım 2, 2022 Star Wars Kutlaması'nda duyurulduğu üzere, doğrudan “Rogue One” olaylarına bağlanacak. Daha önce, Nicholas Britell'in dizinin müziklerini yapacağı açıklandı. Yeni fragman, Star Wars Evreni'nin daha karanlık, daha sert tarafını gösteriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top