Hesabım
    Colin Farrell'ın Penguin Dizisinden Beklentisi Büyük

    Farrell, hem dizi, hem devam filmi için heyecanlı

    Colin Farrell kısa süre önce Entertainment Tonight'a verdiği bir röportajda, 2023 yılında HBO Max için Penguin serisini çekmeye başlamayı umduğunu söyledi. Mart ayında HBO Max'in The Batman filminin bir yan hikayesi olacak dizi için doğrudan seri siparişi verildiği doğrulandı. Colin Farrell, filmde Oswald Copperpot/Penguin rolüyle ilk çıkışını yaptı. Oyuncu, aynı zamanda “The Batman” devam filmini beklediğini de belirtti.

    Farrell, “The Batman” devam filminde tekrar büyük ekranda Penguin'i oynayıp oynamayacağı sorulduğunda retorik bir şekilde; "Çok eğlenceli, benimle dalga mı geçiyorsun? Bu kolay bir spordu, yani… bir zevkti. Devam filmi Matt'e kalmış bir şey, bilirsiniz, klavyenin üzerinde geziniyor ve çok titiz olduğu için hikayeyi planlıyor. Yaptığı şey konusunda çok takıntılı ama HBO Max'in Penguin dizisinin her şeyi bitti. Yani o yönetmeyecek ama senaryoların yapısı onda. Bu, heyecan verici." dedi.

    Aktörün yeni Apple TV Plus bilim-kurgu dizisi “Sugar”ın yapımına bu ay başlanacak ve sonbahara kadar uzayacak, bu nedenle Penguin dizisinin çekimleri gecikecek. Farrell, şu anda usta yönetmen Ron Howard'ın hayat kurtarma hikayesi barındıran filmi “Thirteen Lives”de izlenebilir. Film, 5 Ağustos'ta Prime Video'da yayınlanacak.

    "The Batman", Penguin karakteriyle de adından söz ettirdi ve Farrell'in protez yüklü destekleyici performansıyla öne çıktı. ​​Mart ayında dünya çapında vizyona girdi. Warner Bros.'un gösterimleri ABD'de 369 milyon dolar hasılat elde etti ve dünya çapında 770 milyon dolar hasılata ulaştı. Stüdyo, nisan ayında yönetmen Matt Reeves ve yıldız Robert Pattinson'ın ikinci bir film için geri döneceklerini doğruladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top