Hesabım
    'Outlander' Prequel Serisinden Resmi Detaylar

    Dizinin adı ve ilk resmi detayları açıklandı

    Starz'daki “Outlander” prequel serisi resmen ilerliyor. Dizinin adı “Outlander: Blood of My Blood” olacak ve Jamie Fraser'ın ebeveynleri arasındaki aşk hikayesine odaklanacak. “Outlander”ın dayandığı roman serisinin yazarı Diana Gabaldon, dizinin yapımcılığını ve danışmanlığını üstlenecek. Bu haber, Starz'ın dizi ve gelişimiyle ilgili ilk resmi açıklaması. Bu yılın başlarında bir yazar odası çalışmalara başlamıştı.

    Televizyon için “Outlander”ı geliştiren Ronald D. Moore, Tall Ship Productions çatısı altında Maril Davis ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. “Outlander”da olduğu gibi, Sony Pictures Television stüdyo olacak. Roberts, şu anda Sony ile genel bir anlaşma altında. Gabaldon daha önce, “Outlander”ın ana karakteri Jamie Fraser'ın ebeveynleri olan Ellen MacKenzie ve Brian Fraser hakkında bir prequel roman üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

    “Outlander”ın sekiz bölümlük altıncı sezonu, COVID-19 salgını nedeniyle prodüksiyon ertelendikten sonra mart ayında Starz'da çıkış yaptı. Yedinci sezon şimdiden yapım aşamasında ve 16 bölümden oluşacak. Altıncı sezon, “Outlander”ın “A Breath of Snow and Ashes” kitabına, 7. Sezon ise “An Echo in the Bone”a dayanıyor.

    Starz'daki "Outlander" evrenini genişletme hamlesi, serinin en popüler şovlarından biri olmaya devam ettiği göz önüne alındığında biraz sürpriz oldu. Starz, popüler diziler etrafında evren oluşturma konusunda (özellikle de “Power” olmak üzere) oldukça başarılı oldu. Ana gösteri 2020'de sona erdiğinde, kanal dört yan hikayeye yeşil ışık yaktı. Bunlardan üçü şimdiden prömiyer yaptı ve en sonuncusu Joseph Sikora'nın oynadığı “Power Book IV: Force” oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top