Hesabım
    Netflix, Animasyon Dizisi ‘Q-Force’ İçin Kararını Verdi

    Dizi, yayın hayatına devam edecek mi?

    Netflix, değeri bilinmeyen bir grup LGBTQ+ süper casusunun kişisel ve profesyonel maceralara atılmalarını konu alan queer bir komedi olan animasyon dizisi “Q-Force”un iptalini resmen onayladı. Sean Hayes, Wanda Sykes, Patti Harrison, popüler “Las Culturistas” podcast'inden Matt Rogers, oyuncular David HarbourGary Cole ve aktris Laurie Metcalf gibi komedi dünyasının önde gelen isimleri dizinin ana seslendirme kadrosunda yer alıyordu.

    Rogers, dizinin iptal ihtimalini ilk olarak mayıs ayında “Attitudes!” programında konuk sunucu görünümü sırasında açıkladı. Dizi, eleştirmenlerden yoğun eleştiriler almasa da, Rogers kült hayran kitlesini övdü ve aynı podcast sırasında şovun mirasından kısaca bahsetti. Rogers, “Onu seven insanlar onu gerçekten sevdi ve iyi haber şu ki her zaman Netflix'te olacak. İkinci bir sezonu olmadı ama orada ve hep olacak." dedi.

    10 bölümlük sezon, eşcinsel olduğu ortaya çıkana kadar bir zamanlar Amerikan İstihbarat Teşkilatı'nın Altın Çocuğu olan, Hayes tarafından seslendirilen, Ajan Mary olarak da bilinen Steve Maryweather'ı izledi. Ajans, Mayweather'ı karanlıkta kaybolması için Batı Hollywood'a gönderdi, ancak bunun yerine, Q-Force olmak için uzman mekanik Deb, drag Twink'in ustası ve hacker Stat dahil olmak üzere, uyumsuz bir LGBTQ + casus ekibi kurdu.  Gabe Liedman, Todd Milliner, David Miner, Mike Schur ve Hayes, gösterinin yapımcılığını üstlendiler. Sezon Eylül 2021'de yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top