Hesabım
    Netflix Komedisi 'Mo'dan Fragman

    Mo, bu ay Netflix ekranlarında olacak

    Netflix, yapımcılığını A24'ün üstlendiği ve Mohammed "Mo" Amer ve Ramy Youssef tarafından yaratılan yeni komedi dizisi Mo'nun resmi fragmanını yayınladı. Youssef, Hulu için Amer ile birlikte oynadığı Ramy adlı benzer bir komedi dizisi yarattı. Mo, Teksas'ta Filistinli bir mülteci olarak büyüyen Amer'in kurgusal bir versiyonunun hayatını ve zamanlarını takip edecek.

    Mo'da Amer'in yanı sıra Teresa Ruiz, Farah Bsieso, Omar Elba ve Tobe Nwigwe de yer alıyor. Mo'nun fragmanı, ABD'de veya ailesinin geldiği Filistin'de vatandaşlığı olmayan bir kişi olarak geçimini sağladığını gösteriyor. Mo'nun göçmenlik belgeleri yok ve düzgün bir iş bulamıyor, bu yüzden arabasının bagajından mal satıyor. Mo, bir mülteci olarak telaşlı yaşamını sürdürmenin yanı sıra, dindar kız arkadaşı Maria, yargılayıcı annesi Yusra ve endişeli kardeşi Sameer ile olan ilişkilerini de yönetmek zorunda.

    Fragman, Mo'nun Amerika'da bir göçmen olarak ırk, kimlik ve yaşam üzerine dokunaklı yorumlarla dolu yürekten bir dram olacağını gösteriyor. Amer ve Youssef, diziyi yaratmanın yanı sıra Mo'da yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. It's Bruno ve Snowfall dizilerinin bölümlerini yöneten Solvan “Slick” Naim dizinin yönetmenliğini üstlenecek. Mo'nun yürütücü yapımcıları Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Harris Danow ve Luvh Rakhe olacak.

    Mo, sekiz yarım saatlik bölümden oluşacak. Youssef, Indiewire'a "kısa film hissi veren" bir televizyon yapmayı tercih ettiğini, böylece izleyicilerin Mo'dan oldukça sinematik bölümler bekleyebileceğini söyledi. Amer, Ramy'de Youssef'in karşısında kendisinin bir versiyonu olarak oynadığı bilinen bir stand-up komedyeni. Amer daha sonra DC'nin yaklaşan Dwayne Johnson'lı  Black Adam'da görülecek. Youssef ise The Lobster yönetmeni Yorgos Lanthimos'un son filmi Poor Things'te rol alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top