Hesabım
    Apple'dan Yıldız Kadrolu Yeni Dizi: ‘Land of Women’

    Dizinin başrol oyuncuları belli oldu

    Neilson Barnard/Getty Images

    Apple, başrollerinde Eva Longoria ve Carmen Maura'nın yer aldığı mini drama dizisi “Land of Women”ın siparişini verdi. Altı bölümlük dizi, Sandra Barneda'nın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Longoria, kocası aileyi mali usulsüzlüklere bulaştırdığında hayatı alt üst olan, yaşlanan annesi (Maura) ve üniversite çağındaki kızıyla birlikte şehirden kaçmak zorunda kalan New York'lu Gala olarak yer alacak.

    Gala, artık ortadan kaybolan kocasının borçlu olduğu tehlikeli suçlulardan kaçmak için, iki kadınla birlikte Gala'nın annesinin 50 yıl önce kaçtığı Kuzey İspanya'daki aynı büyüleyici şarap kasabasında saklanır ve bir daha geri dönmemeye yemin eder. Kadınlar hayata yeniden başlamaya çalışır ve kimliklerinin bilinmemesini umarlar ama küçük kasabadaki dedikodular hızla yayılır ve en derin aile sırlarını ve gerçeklerini ortaya çıkarır.

    Dizi, şu anda İspanya'da ön yapım aşamasında ve hem İngilizce hem de İspanyolca olarak çekilecek ve her iki dilde de izlenebilecek. Ramón Campos ve Gema R. Neira, kitabı ekrana uyarlıyor ve Campos showrunner olarak da görev yapmaya hazırlanıyor. Longoria ayrıca, Ben Spector ile birlikte UnbeliEVAble Entertainment adı altında yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Teresa Fernández-Valdés de yönetici yapımcılık yapacak.

    Bu yeni diziyi Carlos Sedes yönetecek. Bambu Studios, Apple için gösteriye stüdyo hizmeti verecek. Bu proje, Apple için en son İspanyolca prodüksiyon. Yayında ayrıca, başrolünde Eugenio Derbez'in yer aldığı gerilim dizisi “Now & Then” ve “Acapulco” ve aynı isimli belgeselden uyarlanan ve kısa süre önce sipariş edilen “Midnight Family” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top