Hesabım
    Apple TV Plus'ın Suç Draması ‘Now & Then’den Fragman

    Bu hikayede herkes şüpheli!

    Apple TV+, diğerlerinin yanı sıra Rosie Perez, Manolo Cardona, Marina de Tavira, José María YazpikSoledad Villamil ve Maribel Verdú'nun rol aldığı, yakında yayınlanacak olan iki dilli drama dizisi Now & Then'in ilk fragmanını yayınladı. 8 bölümden üçü 20 Mayıs'ta yayınlanacak ve kalan bölümler her cuma 24 Haziran'a kadar her hafta düşecek.

    Miami'de geçen Now & Then, biri öldükten sonra hayatları sonsuza dek değişen bir grup üniversiteli en iyi arkadaşı takip ediyor. Şimdi, 20 yıl sonra, bir tehdit görünüşte mükemmel dünyalarını riske attıktan sonra kalan 5 kişi yeniden bir araya gelmek zorunda kalıyor. Perez, 20 yıl önce çözülmemiş bir davaya takıntılı bir dedektif olan Flora'yı canlandırıyor ve gerçeği keşfetmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek.

    Ortağı Sullivan (Željko Ivanek), Flora'nın başının çok fazla belaya girmesini önlemeye yardımcı olur. 6 orijinal arkadaş, gençlik yıllarında Jorge Lopez, Alicia Jaziz, Dario Yazbek Bernal, Alicia Sanz, Jack Duarte ve Miranda de la Serna tarafından oynanıyor. Now & Then, Bambú Producciones ve yaratıcılar Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés ve İspanyol dizileri Velvet, Cable Girls ve Gran Hotel'in arkasındaki ekip olan Gema R. Neira'dan geliyor. Gideon Raff ilk iki bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top