Hesabım
    Lucy Liu, Jeff Daniels'lı ‘A Man in Full’un Kadrosunda

    İki önemli yıldız, Netflix dizisinde buluşuyor

    Netflix'in yakında çıkacak olan mini dizisi “A Man in Full”un kadrosunun en son üyesi Lucy Liu oldu. Liu, adı daha önce duyurulan başroller Jeff Daniels ve Diane Lane'in yanı sıra William Jackson Harper, Aml Ameen, Tom Pelphrey, Sarah Jones, Jon Michael Hill ve Chanté Adams'tan oluşan oyuncu kadrosuyla birlikte dizide yer alacak.

    Dizi, Tom Wolfe'un aynı adlı romanından uyarlandı. Projede, David E. Kelley, Regina King ile birlikte yönetmenlik ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. Gösteride, Atlanta emlak kralı Charlie Croker (Daniels) ani bir iflasla karşı karşıya kalır. Charlie, imparatorluğunu gözden düşmesinden çıkar sağlamaya çalışanlara karşı korurken, siyasi ve ticari çıkarları çatışır. Liu, başarılı bir güzellik şirketinin kurucusu Joyce Newman'ı canlandırıyor. Joyce, arkadaşlıkları ve iş girişimlerini geri almakla tehdit eden bir krizle mücadele eder.

    Liu, daha önce Paramount+ dizisi “Why Women Kill”de, CBS dizisi “Elementary”de ve Fox dizisi “Ally McBeal”de rol almıştı. Ayrıca, “Kill Bill”, “Charlie'nin Melekleri” serisi, “Chicago” ve Netflix filmi “Set It Up” gibi filmlerdeki çalışmaları ile tanınıyor. “A Man in Full”, Netflix'te birer saatlik altı bölüm için sipariş aldı. Kelley, dizide yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor.

    King, Royal Ties Productions adı altında üç bölüm yönetecek ve baş yapımcılık yapacak. Reina King of Royal Ties ve David E. Kelley Productions'tan Matthew Tinker de Thomas Schlamme ile birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Royal Ties şu anda Netflix ile bir ilk bakış anlaşması altında bulunuyor ve bu proje bu anlaşma çerçevesinde hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top