Hesabım
    Cobra Kai'nin Beşinci Sezonundan Fragman

    Johnny ve Daniel, güçlerini birleştiriyor!

    Netflix, beşinci sezonun ilk resmi fragmanını yayınlarken, "Cobra Kai" dojoda bir kez daha aksiyona sahne oluyor. Geçen sezonun All Valley Karate Turnuvası'nın ardından beşinci sezon, şimdi Cobra Kai'nin tam kontrolüne sahip olan Terry Silver'ın dojoyu San Fernando Vadisi boyunca genişletmeyi planladığını ortaya koyuyor. Terry kontrolsüz kalırsa, o ve Cobra Kai öğretmenleri vahşi karate biçimlerini orman yangını gibi yayacak.

    Kreese, parmaklıklar ardında ve Johnny Lawrence neden olduğu hasarı onarmaya odaklanmak için karateyi bir kenara bırakırken, Daniel LaRusso, Terry'yi devirmek için eski düşmanıyla takım kurmayı seçiyor. “Cobra Kai”, 80'lerin “Karate Kid” serisinin olaylarından 30 yıl sonrasında Daniel (Ralph Macchio), Johnny (William Zabka), aileleri ve karate öğrencilerinin hayatlarını takip ediyor.

    Orijinal seriden “Cobra Kai”deki rollerini yeniden canlandıran oyuncular arasında John Kreese rolünde Martin Kove, Terry Silver rolünde Thomas Ian Griffith, Lucille LaRusso rolünde Randee Heller ve Chozen Toguchi rolünde Yuji Okumoto yer alıyor. Tanner Buchanan, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Jacob Bertrand, Peyton List, Vanessa Rubio ve Rose Bianco da başrolde. “Cobra Kai” ilk olarak 2018'de bir YouTube Premium orijinal dizisi olarak yayınlandı, ancak, daha sonra YouTube'un orijinal senaryolu içerik üretmeyi bırakmasının ardından 2020'de Netflix tarafından satın alındı.

    Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg, Counterbalance Entertainment aracılığıyla dizinin yaratıcıları ve baş yapımcıları. Ralph Macchio ve William Zabka ayrıca Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett ve Susan Ekins ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin yapımcılığını Sony Pictures Television üstleniyor. “Cobra Kai”nin beşinci sezonu 9 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top