Hesabım
    Cobra Kai'nin Beşinci Sezonu Ne Zaman?

    Cobra Kai için videolu tarih duyurusu geldi

    4. sezonun başlamasından dokuz aydan kısa bir süre sonra, “Cobra Kai” ekibi eylül ayında Netflix'e geri dönüyor. Başrollerini Ralph Macchio ve William Zabka'nın paylaştığı, popüler “Karate Kid” filminin devamı olan televizyon dizisi “Cobra Kai”, beşinci sezonuyla 9 Eylül'de başlayacak. Haber, Netflix'te dizinin yıldızlarıyla yapılan bir panel sohbeti aracılığıyla duyuruldu.

    Robert Mark Kamen'in 80'lerin orijinal “Karate Kid” serisine dayanan “Cobra Kai”, orijinal filmlerdeki olaylardan 30 yıl sonra Daniel LaRusso (Macchio) ve Johnny Lawrence (Zabka) karakterlerine odaklanıyor. Şimdi orta yaş krizleriyle kendi yöntemleriyle mücadele eden ikilinin uzun süredir devam eden lise rekabeti, Johnny'nin eski Cobra Kai dojo'yu birincil duyusu olarak yeniden açmasıyla alevleniyor. Seri, Macchio ve Zabka'ya ek olarak, John Kreese rolündeki Martin Kove ve Terry Silver rolündeki Thomas Ian Griffith de dahil olmak üzere orijinal film kadrosunun diğer üyelerini geri getirdi.

    Tarih duyurusuna ek olarak, yayıncı, gelecek sezon için bir teaser da yayınladı. Fragman, Cobra Kai'nin yarışmayı kazanması ve Terry Silver'ın dojo üzerinde tam kontrol sahibi olması ve onu genişletme planlarına başlamasıyla sona eren geçen sezonun All Valley Turnuvasının sonuçlarını gösteriyor. Griffith, teaserda "Bugün Cobra Kai için bir dönüm noktası. Rekabetimiz dükkanı kapattı ve tam bir dojodan daha iyi olan tek şey, dolu dojolarla dolu koca bir vadi.” diyor. Teaser ayrıca, Daniel'in kayıp Miguel'i (Xolo Maridueña) bulmak için ayrı yaşadığı oğlu Robby (Tanner Buchanan) ile Meksika'ya seyahat eden Terry ve Johnny'yi devirmek için sert önlemler alması da dahil olmak üzere dizi için yaklaşmakta olan birkaç senaryo detayını ortaya koyuyor.

    "Cobra Kai", ilk kez 2018'de bir YouTube Premium orijinal dizisi olarak yayınlandı. Dizi, YouTube'un orijinal senaryolu içerik üretmeyi bırakmasının ardından üçüncü sezonundan itibaren Netflix tarafından satın alındı. Dizide, eski “Karate Kid” film yıldızlarına ek olarak Maridueña, Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Vanessa Rubio ve Peyton List'in de yer aldığı bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top