Hesabım
    Tim Burton Yönetmenliğindeki ‘Wednesday’den Fragman

    Addams Ailesi efsanesi devam ediyor...

    Bir çizgi romandan, 60'ların sitcom'una, Tony adayı bir müzikalden, film sersine kadar sevilen Addams Ailesi çeşitli biçimlerde ortaya çıktı. Bu sonbaharda, hortlak klanı yaklaşmakta olan “Wednesday” yan hikayesiyle hayata geçirilecek ve Netflix diziden resmi teaser fragmanı yayınladı. Tim Burton'ın yönetmenliğinden gelen dizi, Morticia ve Gomez Addams'ın genç kızıWednesdayWednesday olarak “You” yıldızı Jenna Ortega'yı takip ediyor.

    Wednesday, yeni psişik yeteneklerinde ustalaşmaya ve ailesinin geçmişiyle bağlantılı bir cinayet gizemini çözmeye çalıştığı Nevermore Akademisi'ne katılır. Karavanda Ortega, “Bir kabusa adım atacağımı bilmiyordum. Gizem, kargaşa ve cinayetle dolu. Sanırım burayı seveceğim." diyor. Addams Ailesi'nin diğer üyeleri arasında Morticia rolünde Catherine Zeta-Jones, Gomez rolünde Luis Guzmán ve Wednesday'in erkek kardeşi Pugsley rolünde Isaac Ordonez yer alıyor. Victor Dorobantu, bedensiz el hizmetçisi Thing'i oynarken, George Burcea hizmetçi Lurch'u oynuyor. Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer ve Riki Lindhome da kadrodaki diğer isimler.

    90'ların film serisinde Wednesday'in ikonik rolünü oynayan Christina Ricci, Marilyn Thornhill olarak özel bir görünüme kavuşacak. Alfred Gough ve Miles Millar, dizinin baş yapımcıları, yazarları olarak görev yapıyor. Tim Burton, sekiz bölümün dördünü yönetiyor. Gandja Monteiro ve James Marshall ek yönetmenler olarak görev yapıyor. Steve Stark, Andrew Mittman, Kevin Miserocchi, Kayla Alpert, Jonathan Glickman ve Gail Berman da baş yapımcılar. “Wednesday”, MGM Television tarafından Netflix için üretildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top