Hesabım
    Mike Flanagan Dizisi "Midnight Club"dan İlk Görseller

    Flanagan'dan bir roman uyarlaması geliyor

    Yıl: 1994. Yer mi? En kötü kabusunun içinde! Korkunç hikayeler, “The Haunting of Hill House” ve “Midnight Mass” yaratıcısı Mike Flanagan'ın son dizisi “The Midnight Club”ın bir parçası olarak hayat buluyor. Flanagan, Leah Fong ile birlikte, romancı Christopher Pike'ın eserlerine dayanan ve prömiyeri 7 Ekim'de başlayacak olan Netflix serisini yarattı. 10 bölümlük dizinin yürütücü yapımcılığını Flanagan ve Trevor Macy's Intrepid Pictures ile birlikte yaratıcı Fong, Julia Bicknell ve yazar Pike üstleniyor.

    Resmi özette şöyle yazıyor: "Gizemli bir tarihe sahip bir bakımevinde, Midnight Club'ın sekiz üyesi her gece, gece yarısı uğursuz hikayeler anlatmak ve ötesinde, doğaüstü belirtileri aramak için buluşuyor." Kadroda Iman Benson, Igby Rigney, Ruth Codd, Annarah Cymone, Chris Sumpter, Adia, Aya Furukawa, Sauriyan SapkotaMatt Biedel ve Samantha SloyanZach Gilford ve Heather Langenkamp yer alıyor. “The Midnight Club”, 1994 yılında geçiyor ve Intrepid Pictures genel anlaşması kapsamında Netflix için Flanagan ve Macy'nin ilk genç yetişkin serisin anlamına geliyor.

    Romancı Pike'ın seçtiği hikayeler arasında “Cadı”, “Bir Öpücük Ver”, “Hiçbir Yere Giden Yol” ve “Kötü Kalp” yer alıyor ve tüm hikaye anlatımı gizemli Brightcliffe Malikanesi'nde gerçekleşiyor. Entrikanın merkezindeki ölümcül hasta gençler, ölümcül sonlarıyla karşılaştıktan sonra doğaüstü bir şekilde arkadaşlarının yanına geri dönmeye yemin ederler. Yaratıcı Flanagan, Vanity Fair'e hikayeyi ekrana uyarlamak için onlarca yıl harcadığını söyledi. Flanagan, Pike'ın çalışmalarını şöyle anlattı: "Gençlerin ölümcül hastalıklarla ve ölümle uzlaşması gerekiyordu. Çok ciddi şeyler hakkında konuşmak için türü nasıl kullanabileceğimize dair gerçek bir dersti. Bu gerçekten saçlarımı havalandırdı. Bizim için ilk sezonun çıkışı, bu çocukların hayatlarının gerçekten bitmediğine dair bir çeşit güvence istemeleri. Kurdukları bağların, birinin geri dönüp diğerlerine korkmayın diyebileceği kadar güçlü olduğuna inanıyorlar. Diğer tarafta başka bir şey var." dedi.

    "The Midnight Club", Netflix'te bu sonbaharda çıkış yapan tek hikaye anlatımı dizisi değil. Guillermo del Toro'nun antoloji programı "Cabinet of Curiosities", Panos CosmatosCatherine Hardwicke ve Jennifer Kent'i Cadılar Bayramı için tam zamanında korkunç hikayeler yönetmeleri için kullanıyor. “The Midnight Club”, 7 Ekim'de Netflix'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top