Hesabım
    Elijah Wood, ‘Yellowjackets’ın İkinci Sezon Kadrosunda

    Dizinin ikinci sezonuna bir önemli isim daha eklendi

    Elijah Wood, Showtime'daki "Yellowjackets" dizisinin ikinci sezon kadrosuna katılan en son yıldız oldu. Wood, Misty'ye (Christina Ricci) hiç ummadığı şekillerde meydan okuyacak olan özel bir dedektif olan Walter rolünde bir sezon boyunca konuk olacak. Wood, eleştirmenlerce beğenilen dramanın ikinci sezonuna yapılan son ekleme oldu. Daha önce Simone Kessell'in yetişkin Lottie olarak görüneceği, Lauren Ambrose'un ise yetişkin Van'ı oynayacağı açıklanmıştı.

    Wood en çok “Yüzüklerin Efendisi” film üçlemesindeki Frodo Baggins rolüyle tanınıyor. Ayrıca, “Sin City”, “The Faculty”, “Green Street Hooligans” ve “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” gibi rolleriyle biliniyor. Daha önce “Wilfred” ve “Dirk Gently's Holistic Detective Agency” gibi dizilerde rol aldı. Wood, Daniel Noah ve Josh C. Waller, 2010 yılında yapım şirketi SpectreVision'ı kurdu.

    “Yellowjackets”, kuzeydeki vahşi doğanın derinliklerinde bir uçak kazasından sağ kurtulan son derece yetenekli liseli kız futbolculardan oluşan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Dizi, karmaşık ama başarılı bir ekipten vahşi klanlara inişlerini anlatırken, aynı zamanda yaklaşık 25 yıl sonra yeniden birleştirmeye çalıştıkları hayatları takip ederek geçmişin asla geçmiş olmadığını ve vahşi doğada başlayanların çok uzak olduğunu kanıtlıyor.

    İlk sezonda ayrıca Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Tawny Cypress, Ella Purnell, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Jasmin Savoy Brown, Sophie Nélisse, Steven Krueger ve Warren Kole rol aldı. Dizi, Jonathan Lisco ile birlikte baş yapımcı ve ortak showrunner olarak hizmet veren Ashley Lyle ve Bart Nickerson tarafından yaratıldı. Karyn Kusama ayrıca pilot bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. “Yellowjackets” ilk sezonunda en iyi drama dizisi, Lynskey için en iyi kadın oyuncu ve Ricci için en iyi yardımcı kadın oyuncu dahil olmak üzere yedi Emmy Ödülü'ne aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top