Hesabım
    Netflix, Fatih Terim Belgeseli İçin Tarihi Açıkladı

    "Grande Terim", çok yakında Netflix'te!

    Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü olan ve hem Galatasaray hem Milli Takım'da sayısı başarılar elde eden Fatih Terim, özel bir begleselle Netflix ekranlarına geliyor. Netflix tarafından adı Grande Terim olarak duyurulan yapım tüm dünyayla aynı anda 15 Eylül'de prömiyer yapacak. Netflix, tarih duyurusuyla birlikte ilk fragmanı paylaştı.

    Netflix, yaptığı paylaşımda "Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih #TERİM 15 Eylül'de sadece Netflix'te." sözlerine yer verdi. Fragmanda Terim'in sesi duyuruluyor ve heyecan verici ifadeler kullanıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak yer alan Terim'in artık başkanlığa aday olacağı söyleniyor.

    Galatasaray ve Milli Takım'da futbolcu ve teknik direktör olarak sayısız başarı elde eden Terim, Fiorentina'ya tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşatmış ve Milan'a transfer olmuştu. Ligde toplam 8 şampiyonluğu bulunan Fatih Terim, kupa sayısında da kırılması güç bir rekorun sahibi. Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından bazılarının sahibi olan Fatih Terim'in kariyerine odaklanan belgesel 15 Eylül'de Netflix'te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top