Hesabım
    ‘Curb Your Enthusiasm’ İçin Karar Çıktı

    HBO, dizinin geleceği hakkında kararını verdi

    Curb Your Enthusiasm, HBO tarafından 12. Sezon için yenilendi. Eleştirmenlerce beğenilen komedi dizisinin 11. sezonu, Ekim 2021'de HBO'da yayınlandı. Bu sezon, Bill Hader için bir komedi dizisinde en iyi konuk oyuncu ve en iyi komedi dizisi dahil olmak üzere dört Emmy adaylığı kazandı. Gösteri bugüne kadar toplam 51 Emmy adaylığı aldı.

    Larry David, “Larry David rolünü oynamak hayatımın en büyük onuru. Bu çok yönlü, çok yetenekli adamı araştırırken, onda hayal edebileceğimden daha fazlasının olduğunu keşfettim: Altı dil biliyor, kendi turşularını salamura ediyor ve her eve bir bide yerleştirmek için ulusal bir harekete öncülük ediyor. Ayrıca, birçok kaynakta onun âşıkların en cömerti olduğu söylendi. Bir kez daha doğanın bu gücüne dönüşeceğim için çok heyecanlıyım. Sadece onun hakkını verebilmek için dua ediyorum.” dedi.

    David, “Curb Your Enthusiasm”ı yarattı ve kendisinin yarı kurgusal bir versiyonu olarak rol aldı. Anlatıyı spontane tutmak için, dizi bir senaryo olmadan çekiliyor ve oyunculara sahnelerin ana hatları veriliyor. Hikaye ilerledikçe doğaçlama çizgiler üzerinden ilerliyorlar. Kadroda David'in yanı sıra Jeff Garlin, Susie Essman, J.B. Smoove, Cheryl Hines, Richard LewisVince Vaughn ve Ted Danson yer alıyor.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt, “Larry, her sezon kendini aşıyor ve izleyicinin ona en çok ihtiyaç duyduğu anda geri dönmeyi başarıyor. Onun adına, Jeff Schaffer ve olağanüstü oyuncu kadromuzun bizi eşit ölçüde güldürmeye ve sindirmeye devam etmesinden dolayı çok heyecanlıyız." deei. David, Garlin ve Jeff Schaffer ile birlikte dizinin yapımcılığını da üstleniyor. Laura Streicher ve Jennifer Corey ortak yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top