Hesabım
    ‘Umbrella Academy’nin Final Sezonu Belli Oldu

    Netflix dizi hakkındaki kararını açıkladı

    The Umbrella Academy”, dizinin son sezonu olacak olan dördüncü sezon için Netflix tarafından yenilendi.  Dizinin yaratıcısı, yürütücü yapımcısı ve showrunner'ı Steve Blackman, "'The Umbrella Academy'nin inanılmaz sadık hayranlarının, Hargreeves kardeşlerin beş yıl önce başladığımız yolculuğunun uygun sonunu yaşayabilecekleri için çok heyecanlıyım. Ancak, bu sonuca varmadan önce, dördüncü sezon için önümüzde hayranları son dakikalara kadar koltuğa oturtacak harika bir hikayemiz var.” dedi.

    Netflix ayrıca, Blackman ve yeni oluşturduğu Irish Cowboy yapım şirketiyle bir dizi yeni projede ortak olma planlarını içeren genel anlaşmasını da duyurdu. PlayStation oyunu “Horizon Zero Dawn” ve orijinal “Orbital” dizisinin bir dizi uyarlaması da dahil olmak üzere, halihazırda geliştirme aşamasında projeler bulunuyor. Abbey Morris de projenin başındaki isimlerden biri oldu.  

    Netflix, dördüncü sezondaki bölüm sayısı hakkında yorum yapmadı ama birden fazla kaynak, final sezonunun 10 bölümlük sezonlardan daha kısa olacağını söylüyor. "The Umbrella Academy"nin üçüncü sezonu Haziran'da Netflix'te yayınlandı, ikinci sezonu 2020'de ve ilk sezonu 2019'da yayınlandı. Gösteri, Gerard Way tarafından yazılan ve Gabriel Bá tarafından çizilen aynı adlı çizgi romanlara dayanıyor. Kendilerini dünyanın sonunu durdurmaya çalışırken bulan süper güçlere sahip evlat edinilmiş kardeşlerden oluşan bir aileyi takip ediyor.

    Oyuncular Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. MinRitu Arya ve Colm Feore, daha sonra açıklanacak ek kadrolarla dördüncü sezon için geri dönecek. Jesse McKeown baş yapımcı ve ortak showrunner olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber ve Beau Bauman da Way ve Bá'nın ortak yürütücü yapımcılığını yaptığı dizinin yapımcılığını üstleniyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top