Hesabım
    Naveen Andrews, ‘The Cleaning Lady’nin İkinci Sezonunda

    Lost ve The Dropout yıldızının yeni projesi belli oldu

    Naveen Andrews, Fox dizisi “The Cleaning Lady”nin ikinci sezonunda rol almak için anlaşmayı yaptı. Drama dizisinin ikinci sezonu, babası Marco (Ivan Shaw) tarafından kaçırıldıktan sonra umutsuzca oğlu Luca'yı (Sebastien ve Valentino LeSalle) bulmaya çalışan Thony (Élodie Yung) ile başlıyor. Gidecek başka yeri olmadığı için, onlar ülkeyi terk etmeden önce onu bulmak için FBI Ajanı Garrett Miller'ın (Oliver Hudson) yardımına başvurur.

    Bu arada, Chris'in (Sean Lew) dahil olduğu bir olay, Fiona'yı (Martha Millan) oğlunu her ne pahasına olursa olsun korumaya zorlar ve bir annenin çocuğunu korumak için ne kadar ileri gideceği temasını izlememizi sağlar. Andrews, Nadia'nın (Eva De Dominici) girişken ve çekici eski sevgilisi Robert Kamdar'ı oynayacak ve Arman (Adan Canto) ve Nadia'yı birbirine düşürmeye niyetli.

    Chelsea Frei ve Liza Weilguest'in bu sezon konuk yıldız olarak yer aldığı ikinci sezon kadrosunda ayrıca Faith Bryant da yer alıyor. Andrews, gösteri boyunca ABC'nin hit dizisi “Lost”ta ön planda yer aldığı için TV izleyicilerine yabancı değil. Dizideki çalışmasıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında hem Emmy hem de Altın Küre adaylığı kazandı. Son zamanlarda Andrews, Hulu'nun mini dizisi “The Dropout”taki rolüyle övgüler topladı Diğer televizyon çalışmaları arasında “Instinct”, “Sense8” ve “Once Upon a Time in Wonderland” yer alıyor.

    Andrews ayrıca, “Diana”, “Planet Terror”, “The English Patient” ve “The Brave One” gibi filmlerde rol aldı. “The Cleaning Lady” ikinci sezonuyla 19 Eylül'de geri dönüyor. Arjantin dizisi “La chica que limpia”ya dayanıyor. Miranda Kwok, dizinin Amerikan versiyonunu geliştirdi ve Melissa Carter ile birlikte ortak showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Shay Mitchell, David Dean Portelli, Rose Marie Vega ve Paola Suarez de yönetici yapımcılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top