Hesabım
    Naveen Andrews, Amanda Seyfried'li ‘The Dropout’un Kadrosunda

    TV dünyasının sevilen yıldızı, yeni projesini buldu..

    Naveen Andrews, Elizabeth Holmes'un hikayesini anlatacak olan Hulu drama dizisi “The Dropout”ta, Oscar adayı yıldız Amanda Seyfried'le birlikte rol alıyor. Stanford'dan ayrılan esrarengiz Holmes, tıbbi test şirketi Theranos'u kurdu. Yeni teknoloji nesli için Steve Jobs olarak övgü aldı. Bir zamanlar milyarlarca dolar değerinde olan efsane, teknolojilerin hiçbirinin gerçekten işe yaramadığı ortaya çıktığında çöktü ve binlerce insanın sağlığını büyük tehlikeye attığı için yargılandı.

    Andrews, Theranos'un yükselişi ve düşüşü boyunca Holmes'un iş ortağı ve gizli erkek arkadaşı olan Sunny Balwani olarak rol alacak. Şirketin başkanı ve işletme müdürü olarak görev yaptı. Andrews, en çok Sayid Jarrah karakterini canlandırdığı ABC dizisi “Lost”taki rolüyle tanınır. Bu rol ona hem Altın Küre hem de Emmy adaylığı kazandırdı. Andrews’un diğer TV çalışmaları arasında “Sense8”, “Instinct”, “Once Upon a Time in Wonderland” ve “The Beast” gibi programlar yer alıyor. Uzun metrajlı filmlerde ise "The English Patient", “Diana”, “The Brave One”, “Planet Terror” ve “Rollerball” çalışmaları bulunuyor.

    Elizabeth Meriwether, dizinin baş yapımcısı ve baş yapımcısı olarak Liz Heldens, Liz Hannah, Katherine Pope, Rebecca Jarvis, Victoria Thompson ve Taylor Dunn'la birlikte görev yapacak. Seyfried, başrolün yanı sıra yapımcılığını da üstlenecek. Dizi, Holmes hakkındaki ABC Radio ve ABC News podcast'ine dayanıyor. Jarvis, Thompson ve Dunn tarafından yapılan podcast'in sunuculuğunu yaptı. 20th Television ve Searchlight stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top