Hesabım
    ‘The Cleaning Lady’nin TV Uyarlaması Geliyor!

    FOX, uyarlama dizi için onayı verdi..

    Fox, 2021-22 programını genişletmeye devam ediyor. Kanal, Arjantin dizisine dayanan ve Élodie Yung'un oynadığı bir mafya dizisi olan The Cleaning Lady'ye tam sezon siparişi verdi. Geçen yıl geliştirilen ancak salgın nedeniyle durdurulan proje, oyuncu kadrosundaki seçenekleri genişletti ve şubat ayında yeni üyelerle çekimlere başladı.

    Fox, diziyi şöyle tanımlıyor: “Hasta oğlunu kurtarmak için tıbbi bir tedavi amacıyla ABD'ye gelen zeki bir doktor hakkında karanlık, merak uyandıran bir karakter draması. Ancak, sistem başarısız olduğunda ve onu saklanmaya zorladığında, ezilmeyi ve dışlanmayı reddediyor. Bunun yerine, mafya için temizlikçi oluyor ve oyunu kendi kurallarına göre oynamaya başlıyor."

    Miranda Kwok (The 100) senaryoyu yazdı ve yapımcılığını showrunner Melissa Carter (Queen Sugar), Shay Mitchell, Rose Marie Vega ve Arjantin orijinalinden Paola Suárez'le birlikte yaptı. Pilot bölümü Michael Offer yönetti. Dizi, Warner Bros. Television ve Fox Entertainment ortak yapımı. Adan Canto, Martha Millan ve Valentino LaSalle başrolde yer alıyor. Kwok, bu yılın başlarında çekimler başlayabildiğinde tweet attı ve "Marjinal sesleri ve insanları cesaretlendiren ve yükselten bir hikaye anlatabilmek bir hayalin gerçekleşmesi" dedi.

    The Cleaning Lady, Fox’un 2021-22 için onayladığı dördüncü yeni dizisi siparişi. Scott Foley draması The Big Leap, Lee Daniels'ın yapımcılığını üstlendiği Our Kind of People ve Paul Feig'in mockumentary projesi This Country diğer onaylanan diziler oldu. Fox, gelecek sezon için canlı aksiyon senaryolu orijinallerinden herhangi birini ise henüz yenilemedi. Bunun yerine, Bob's Burgers, Duncanville, Family GuyThe Great North ve The Simpsons için yeni sezon onayı verdi ve animasyonlar için erken bir karar aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top