Hesabım
    True Detective 4. Sezon Kadrosu Genişliyor

    Fiona Shaw ve Christopher Eccleston yeni sezona dahil olan isimler arasında

    True Detective'in adı "True Detective: Night Country" olarak açıklanan 4. sezonunun başrolleri Jodie Foster ve Kali Reis olarak yaz başında açıklanmıştı. 2023'te yayında olması beklenen yeni sezonun kadrosuna dört yeni isimin dahil olduğu haberi geldi. John Hawkes (Deadwood, Winter’s Bone), Christopher Eccleston (Doctor Who, The Leftovers), Fiona Shaw (Killing Eve, Harry Potter), Finn Bennett (Domina, The Nevers) ve Anna Lambe (Three Pines, Trickster) True Detective: Night Country kadrosuna dahil oldular. 

    True Detective'in 4. sezonunda Ennis / Alaska'ya uzun kış geceleri geldiğinde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu'nu yöneten altı adam, arkalarında bir iz bırakmadan ortadan kaybolurlar. Olayı çözmek için dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis) görevlendirilir. İki kadın kendi içlerinde yatan karanlıkla yüzleşmek zorunda kalacak ve sonsuz buzun altındaki tekinsiz gerçekleri deşeceklerdir.

    John Hawkes sessiz sakin görünüşünün altında, geçmişten gelen kinini saklayan bir polis memuru olan Hank Prior'ı oynarken, Christopher Eccleston ise geçmişi Liz Danvers'a bağlanan bir bölge polis şefi olan Ted Corsaro'yu oynayacak. Fiona Shaw geçmişi sırlarla dolu Rose Aguineau olarak karşımıza çıkacak. Finn Bennett ise Liz Danvers'in koruyucusu Peter Prior rolünde. Son olarak Anna Lambe'nin karakteri de, ailesine bulaşanlara karşı toleransı olmayan genç bir hemşire Kayla Malee olarak açıklandı. 

    Şu an ön yapım aşamasında olan dizide Issa López yazar, yönetmen, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Alan Page Arriaga aynı zamanda yeni sezonda senarist ve yönetici yapımcı olarak görev alırken, Jodie Foster da yapımcılar arasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top