Hesabım
    Lisa Kudrow, Taika Waititi'nin "Time Bandits" Dizisine Katıldı

    Terry Gilliam'ın 1981 tarihli filminden uyarlanan dizi, yatak odasında zaman yolculuğu portalı keşfeden genç bir çocuğa odaklanıyor.

    Yönetmenliğini Oscar ödüllü Taika Waititi'nin (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok) üstleneceği Apple TV+ dizisi "Time Bandits"in ana kadrosu oluşturuldu. Diziye "Friends"teki Phoebe Buffay karakteriyle ikonikleşen Lisa Kudrow da katıldı. 

    "Time Bandits" 11 yaşındaki bir tarih sevdalısı olan Kevin'in, odasında zaman yolculuğuna açılan bir kapı bularak bir grup hırsız ile birlikte uzay ve zamanda çılgın bir yolculuğa çıkmasını ve Napolyon, Robin Hood gibi tarihi şahsiyetlerle karşılaşmasını konu alıyor. Dizide Kevin karakterini yeni oyuncu Kal-El Tuck canlandıracak. 

    Terry Gilliam'ın 1981 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan dizide ayrıca, Charlyne Yi (Knocked Up), Tadhg Murphy (Conversations with Friends), Roger Jean Nsengiyumva (Tomb Raider), Rune Temte (Captain Marvel), Kiera Thompson (Martyrs Lane) ve Rachel House (Thor: Ragnarok) rol alacak. 

    Taika Waititi aynı zamanda dizinin ortak yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Orijinal filmin yönetmeni Terry Gilliam da projede yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. Gilliam filmin senaryosunu Monty Python ekibinden Michael Palin ile birlikte kaleme aldı. Sean Connery, Shelley Duvall, John CleeseIan Holm gibi isimlerin tarihi kişilikleri canlandırdığı filmde zaman yolculuğu yapan hırsızlar ekibi cücelerden oluşuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top