Hesabım
    Prenses Diana'nın Ölümcül Kazası "The Crown"da Yer Alacak mı?

    The Crown'un çok konuşulacak 6. sezonunda Prenses Diana'nın kaza sahnesi yer alacak mı?

    Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından akibeti merak edilen, çekilecek mi çekilmeyecek mi soruları ile anılan Netflix'in popüler dönem draması The Crown'un 6. sezonu, yeni bir soruyla karşı karşıya. 5. sezonu 9 Kasım'da başlayacak olan dizinin 6. sezon çekimleri devam ederken, Prenses Diana'nın hayatını kaybettiği elim kazanın, dizide yer alıp almayacağı sorusunun cevabı, Netflix yetkilileri tarafından açıklandı.  

    Deadline'ın haberine göre; The Crown'da Diana'nın kaza sahnesi yer almayacak. Netflix yetkilileri The Sun'a yaptıkları açıklamada "kaza anındaki çarpışma görüntüleri, dizide yer almayacak" dedi. Başka bir kaynak ise, Netflix'in bu sahneyi çekip çekmeme konusunda çok kararsız kaldığını, ancak sonuç olarak vazgeçildiğini söyledi.

    Prenses Diana ve erkek arkadaşı Dodi Al-Fayed, 31 Ağustos 1997'de Paris'teki Pont de l'Alma tünelinde bir araba kazasında hayatlarını kaybettiler. Henri Paul'un sürücü olduğu arabada, Al-Fayed'in babasının güvenlik danışmanı Trevor Rees-Jones da vardı ve kazadan hayatta kalan tek kişi oldu. Al-Fayed ve Paul olay yerinde ölürken, Diana kazadan ağır yaralı olarak kurtarıldı ancak kısa süre sonra hayatını kaybetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top