Hesabım
    True Detective’de Jessica Chastain Karmaşası

    Yeni dedektif Chastain mi olacak?

    Başrollerini Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın paylaştığı, yılın başlarında HBO’da ekranlara gelen True Detective; ilk sezonuyla hem izleyici cephesinden, hem de eleştirmenlerden büyük övgü toplamıştı. 2001 yılında ekranlara gelen Six Feet Under’dan beri kanalına en yüksek izlenme oranlarını getiren dizi, Ağustos’ta gerçekleşecek Emmy Ödülleri’ne de birçok dalda aday olacak gibi…

    True Detective’in antoloji formatında yayınlanacağı; her sezonun farklı oyuncular, farklı konular ve karakterler içereceğini dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto ilk sezon biter bitmez açıklamıştı. McConaughey ve Harrelson ikilisini yeni sezonda görmeyeceğimiz kesinleştiğinden beri de, 2. sezon kadrosuyla ilgili dedikodular sık sık gündeme gelmekteydi. Bunlardan biri de, dün bir haber sitesinin Jessica Chastain’in True Detective kadrosuna katılmasıyla ilgili iddiası oldu. Zero Dark Thirty, The Help, The Tree of Life gibi filmlerle tanınan yıldız; kısa bir süre sonra bu iddiayı birinci ağızdan yalanladı. E! kanalına demeç veren Chastain, dizide yer alma gibi bir durumunun olmadığını söyledi. Geçtiğimiz aylarda da Brad Pitt ile ilgili dedikodular yayılmış, ancak bir sonuç çıkmamıştı.

    Dizinin yeni sezon kadrosunda kimlerin yer alacağı bilinmez ama dedektiflerin bu sefer kadın olma ihtimalleri çok yüksek… Pizzolatto çok açık vermeden, 2. sezonun “sert kadınlar, kötü adamlar ve Amerika taşımacılık sisteminin gizli tarihi” hakkında olacağını bir röportajında açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top