Hesabım
    Jim Carrey'nin Rol Arkadaşı Catherine Keener Oldu

    Komedi dizisi Kidding, başrolleriyle dikkat çekiyor

    Ünlü aktris Catherine Keener, Showtime'ın yeni komedi dizisi Kidding'in başrolüne getirildi. Ekran izleyicisi karşısına ilk kez başrol olarak çıkmaya hazırlanan Catherine Keener, rolü Jim Carrey ile paylaşacak.

    Dave Holstein'in yarattığı serinin yönetmen koltuğunda Eternal Sunshine of the Spotless Mind'in ünlü yönetmeni Michel Gondry var.

    Jim Carrey ve Michel Gondry'i ikinci kez bir araya getiren proje, çocukların en sevdiği televizyon yüzlerinden biri olan Mr. Pickles'ın, gerçek hayattaki adıyla Jeff'in, hayatına odaklanıyor. Bir neslin birlikte büyüdüğü bir ekran karakteri olan Jeff, aynı zamanda milyarlarla oynayan bir şirketin de sahibidir. Jeff'in ailesiyle sürdüğü rahat yaşam, ailesinde patlak veren bir krizle alt üst olur. Jeff bu süreci atlamaya çalışırken yavaş yavaş hiç tanımadığı bir dünyayla yüzleşir…

    Keener, dizide, Jeff'in çocuk şovundaki kuklaları yapan Deirdre adlı karakteri canlandırıyor. Beyazperdenin ünlü yüzlerinden olan Keener'ı daha önce altı bölümlük HBO mini dizisi Show Me a Hero'da izlemiştik. Keener beyazperdede ise yakın zamanda Jordan Peele imzalı Get Out filminde yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top