Hesabım
    Stephen Dorff ‘True Detective’in Üçüncü Sezon Kadrosuna Katıldı

    Sevilen dizinin üçüncü sezon kadrosu şekillenmeye başladı

    Getty Images

    Mahershala Ali ve Carmen Ejogo’nun ardından True Detective’in yeni sezonuna katılan üçüncü isim Stephen Dorff oldu. Nic Pizzolatto’nun imzasını taşıyan suç dizisi, HBO’da izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.

    True Detective’in üçüncü sezonu farklı zaman dilimlerine yayılan, birbirine bağlı üç hikayeyi ele alacak. Mahershala Ali, hikayede, Arkansaslı polis dedektifi Wayne Hays karakterine hayat veriyor. Stephen Dorff’u ise partneriyle birlikte şehirdeki gizemli suçları çözmeyi çalışan Arkansaslı Roland West rolünde izleyeceğiz.

    True Detective’in üçüncü sezon bölümlerinin tamamına yakını Pizzolatto tarafından kaleme alındı. Pizzolatto yalnızca dördüncü bölümü David Milch ile birlikte yazarken Jeremy Saulnier ile birlikte yönetmen koltuğunda da yer aldı. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Pizzolatto’ya Jeremy Saulnier, Scott Stephens, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Fukunaga, Scott Stephens, Steve Golin, Bard Dorros ve Richard Brown eşlik ediyor.

    Stephen Dorff son dönemde yazıp yönettiği ve müziklerini imza attığı Wheeler’da yer aldı. Dorff ayrıca Fox dizisi Star’ın ve Texas Chainsaw Massacre'ın devam filmi Leatherface’in kadrosuna dahil oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top