Hesabım
    Yuvamdaki Düşman Başlıyor

    Gerilim türündeki dizi bu akşam ilk bölümüyle Show TV ekranlarında...

    Show Tv'nin oyuncu kadrosuyla merak yaratan gerilim dizisi Yuvamdaki Düşman, bu akşam 20.00’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Yuvamdaki Düşman, çocukluğundan beri özendiği ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu ailenin hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosu Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç, Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk  gibi isimlerden oluşuyor.

    Yuvamdaki Düşman’ın ilk bölümünün konusu ise şöyle: Murat ve Yasemin Çifthanlı’nın yıllardır bekledikleri bebekleri gelmek üzeredir ancak Yasemin’in yaptığı kaza ile hayatları bir anda mahvolur. Ceren sonunda hayallerine kavuşmuş ve bebeğini bekliyordur ancak sevdiği adamın ölüm haberiyle yıkılır. Çifthanlı ailesinin başı Olcay Çifthanlı, gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” tutmaya karar verir. Ama aldığı bu kararın hayatlarını alt üst edeceğinden habersizdir.

    Düş Gezginleri'nin yapımını üstlendiği, senaryosunu ise Rüya İşçileri'nin yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top