Hesabım
    Sofia Carson 'Pretty Little Liars: The Perfectionists’in Kadrosuna Katıldı

    Genç yıldız, güzel blogger Ava rolünde izleyici karşısına çıkacak

    Sofia Carson, Pretty Little Liars’ın devam dizisi The Perfectionists’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Genç yıldız dizide, başrollerdeki Sas​​ha Pieterse ve Janel Parrish’in yanına eklendi. Carson’ı moda ikonu olmaya çalışan blogger Ava rolünde izleyeceğiz.

    Disney Channel’ın hit dizisi Descendants ile ünlenen Carson, hikayede kötücül kraliçenin kızı Evie karakterini canlandırıyor. Aynı zamanda müzik kariyerinde de başarılı adımlarla ilerleyen Carson’ın müzik videoları 345 milyonun üzerinde izlendi. Başarılı yıldız ayrıca Freeform dizisi Famous in Love’ın yeni sezonunda da izleyici karşısına çıkacak.

    Merakla beklenen Pretty Little Liars: The Perfectionists, ana dizi gibi, ünlü yazar Sara Shepard’ın çok satan romanlarından uyarlanıyor ve her şeyin kusursuz göründüğü Beacon Heights kasabasında geçiyor. Kasaba tarihindeki ilk cinayetin işlenmesiyle her karakterin, kendi sırrını eskisinden daha fazla koruması gerekiyor.

    Pretty Little Liars: The Perfectionists Alloy Entertainment, Long Lake Media ve Warner Horizon Scripted Television işbirliğinde ekrana taşınıyor.

    I. Marlene King’in senaryosunu yazdığı ve yürütücü yapımcı olarak yer aldığı dizinin yapımcı koltuğunda King’e Charlie Craig, Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top