Hesabım
    Ekranların Yeni Thomas Magnum’u Jay Hernandez Oldu!

    Magnum P.I.’ın başrolü belli oldu

    CBS’in Magnum P.I. uyarlamasında başkarakter Thomas Magnum’a genç aktör Jay Hernandez hayat verecek.

    Karakterle ilgili sürpriz yapmak istediği bilinen CBS, orijinal dizide Tom Selleck’in canlandırdığı klasikleşmiş karakteri, yeniden çevrimde “beyaz olmayan” bir aktöre vererek istediği değişikliğe imza atmış oldu.

    Magnum P.I., orijinal seri gibi, eski asker yeni dedektif Thomas Magnum’un maceralarını ekrana getirecek. Thomas Magnum hikayede bu kez, Afganistan’dan yeni dönmüş bir asker olarak yerini alacak.

    The Magnum P.I.’ın pilot bölümünün prodüksiyonu Peter Lenkov, Davis Entertainment, CBS TV Stüdyoları ve Universal TV Stüdyoları tarafından yürütülüyor. Senaryoda Peter Lenkov ve Eric Guggenheim’ın imzası bulunurken yönetmen koltuğunda Justin Lin var. Yürütücü yapımcı tarafında Lenkov ve Guggenheim’a John Davis, John Fox, Lin ve Danielle Woodrow eşlik ediyor.

    Son dönemin yükselen yıldızlarından Jay Hernandez’i yakın zamanda beyazperdede Suicide Squad, Bad Moms ve devam filmi A Bad Moms Christmas gibi filmlerde gördük. Hernandez ayrıca Netflix’in ses getiren filmi Bright’ta ve ABC dizisi Scandal’da da boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top