Hesabım
    Unbreakable Kimmy Schmidt Final Yapıyor

    Dördüncü sezonun ardından veda edecek

    Deadline’da çıkan özel habere göre, Netflix’in sevilen komedi dizisi Unbreakable Kimmy Schmidt, dördüncü sezonun ardından final yapıyor.

    Ellie Kemper’ın başrolünde yer aldığı Unbreakable Kimmy Schmidt’in yeni sezonundan ilk bakış görseli ve promo videosu da yayınlandı.

    Dizinin yeni sezonunda Kimmy Schmidt 21. yüzyıla ayak uydurmaya ve kendini keşfetmeye devam ediyor. Bu yolculukta yanında en iyi arkadaşı Titus Andromedon, White ve Lillian Kaushtupper var. Dizinin başrollerinde Kemper’a Tituss Burgess, Jane Krakowski ve Carol Kane eşlik ediyor.

    30 Mayıs’ta dördüncü sezon prömiyerini yapmaya hazırlanan dizi, hemen ardından izleyicisine veda edecek. Deadline’nın haberine göre dizinin yapımcısı Universal Television diziyi özel bir filmle bitirmeyi planlıyor. Filmin senaryosu, dizinin yaratıcıları Tina Fey ve Robert Carlock’un imzasını taşıyacak. Prodüksiyon için dördüncü sezon hazırlıklarının tamamlanması bekleniyor.

    Unbreakable Kimmy Schmidt’in dördüncü sezonu iki parça halinde izleyiciyle buluşacak. 30 Mayıs’ta Netflix’e yüklenen ilk parça altı bölümden oluşacak; kalan yedi bölüm ise ileriki bir tarihte yayınlanacak.

    Unbreakable Kimmy Schmidt 30 Mayıs’ta dördüncü sezonun ilk altı bölümüyle Netflix’te prömiyer yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top