Hesabım
    HBO’nun Watchmen Uyarlamasına Yeni Oyuncular Eklendi

    Kadroya altı kişi katıldı

    HBO’nun, hit çizgi roman ve sinema uyarlamasından ekrana taşıdığı Watchmen, pilot bölüm oyuncu kadrosuna altı ismi kattı. Bu isimler arasında Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Andrew Howard, Tim Blake Nelson ve Adelaide Clemens var. Oyuncuların, dizide hangi karakterleri canlandıracağı ya da devamlı olup olmayacakları henüz açıklanmadı.

    The Leftovers’ın yaratıcısı Damon Lindelof’un imzasını taşıyan Watchmen, süper kahraman hikayelerine yeni bir boyut kazandıran Alan Moore ve Dave Gibbons imzalı çizgi romandan uyarlanıyor. Süper kahramanların kanun kaçağı gibi göründüğü bir dünyada geçen dizi, Lindelof’un yaptığı açıklamalara göre hem çizgi romandan hem de filmden esintiler taşıyacak.

    Watchmen’in yürütücü yapımcılığını Lindelof, Nicole Kassell ve Tom Spezialy üstleniyor. Kassell, pilot bölümün yönetmen koltuğunda da yer alıyor.

    Damon Lindelof dün serinin hayranlarına hitaben yazdığı mektupta şu ifadelere yer vermişti: “Öncelikle Watchmen üzerine çalıştığım için rahatsızlık duyanlardan özür diliyorum. Mr. Moore ve Mr. Gibbons’ın otuz yıl önce yarattığı 12 sayıyı ‘uyarlamak’ gibi bir niyetimiz yok. Bu dergiler çok kutsal bir yerdeler ve yeniden yaratılacak ya da taklit edilecek değiller. Sadece yeniden düzenlenecekler. Öte yandan ‘devam dizisi’ de yapmıyoruz. Bu hikaye, yaratıcılarının enfes bir şekilde inşa ettiği o evrende geçecek. Ancak yeni hikaye kesinlikle orijinal olmalı. Yeni sorular sormalı ve dünyaya yeni bir pencereden bakmalı. Her şeyden öte çağdaş olmalı.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top