Hesabım
    Emilia Clarke Duygusal Bir Paylaşımla Game of Thrones’a Veda Etti

    Emilia Clarke final yapmaya hazırlanan Game of Thrones’a veda etti

    Game of Thrones’un final sezonu için hazırlıklar devam ederken dizinin yıldız ismi Emilia Clarke duygusal bir paylaşım yayınlayarak diziye veda etti.

    HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones sekizinci sezon çekimlerini bitirmek üzere. Sahneleri tamamlanan oyuncular bir bir diziye veda etmeye başlamışken bu isimlerden sonuncusu Emilia Clarke oldu. Sahnelerinin tamamlandığını duyuran Clarke, Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğraf ve altına yazdığı duygusal sözlerle popüler diziye veda etti.

    Game of Thrones’un en sevilen karakterlerinden Daenerys Targaryen’e hayat veren Emilia Clarke, veda post’unda şunları söyledi: “Yaklaşık on yıldır ikinci evim olan bu topraklara veda etmek üzere bir teknede adaya gidiyorum. Yaşamayı hayal bile edemeyeceğim bu hayat için Game of Thrones’a ve her daim özleyeceğim aileye teşekkürler.”

    Game of Thrones’un final sezonuyla ilgili en çarpıcı haber, çekimleri 55 gecede tamamlanan savaş sahnesiyle ilgiliydi. Yapımcıların “daha önce çekilmiş hiçbir şeye benzemiyor” şeklinde yorumladıkları savaş sahnesi hayranlar üzerinde şimdiden büyük beklenti yaratmış durumda.  

    Game of Thrones’un sekizinci sezonu 2019 yılı içerisinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top