Hesabım
    ‘Arrowverse’ Buluşmasının Lois Lane’i Elizabeth Tulloch Oldu

    The CW’da yayınlanacak özel bölümde Lois Lane'i Elizabeth Tulloch canlandıracak

    Geleneksel Arrowverse özel bölümünde ikonik Lois Lane karakterine Elizabeth Tulloch hayat verecek. 

    The CW tarafından hayata geçirilen Arrowverse buluşması, bu yıl da DC evreninin en ünlü süper kahramanlarını bir araya getirecek. Lois Lane karakteri ilk kez izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken Superman ve Batwoman’ın da dizide boy göstereceği duyurulmuştu. Superman rolünde bir kez daha Tyler Hoechlin’i; Batwoman rolünde ise ilk kez Ruby Rose’u izleyeceğimizi hatırlatalım.

    Lois Lane karakterine, Lois & Clark: The New Adventures of Superman’de Teri Hatcher; Smallville’de Erica Durance hayat verirken beyazperde tarafında Amy Adams’ı aynı rolde izlemiştik.

    2018 Arrowverse buluşması 9 Aralık’ta başlayacak ve üç geceye yayılacak. İzleyiciyle buluşan ilk dizi The Flash olurken onu sırasıyla 10 Aralık’ta Arrow ve 11 Aralık’ta Supergirl takip edecek. Bu yıl yapılan en büyük değişiklik, etkinliğe DC’s Legends of Tomorrow’un dahil edilmemesi oldu. Black Lightning ise Arrowverse’e tam anlamıyla bağlanmadığı için etkinlikte kendine yer bulamadı.

    Elizabeth Tulloch son yıllarda ekranda Grimm, Quarterlife, Portlandia, House ve The West Wing; beyazperdede ise Concussion, Parkland ve The Artist gibi yapımlarda boy gösterdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top