Hesabım
    Dylan McDermott ‘The Politician’ın Kadrosunda!

    Ryan Murphy imzalı ‘The Politician’, kadrosuna Dylan McDermott’ı ekledi

    American Horror Story’nin yıldız isimlerinden Dylan McDermott, Ryan Murphy imzalı The Politician’da boy gösterecek. Politik komedi türündeki dizi, Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Dylan McDermott ve Ryan Murphy ikilisi American Horror Story’nin ardından bir kez daha aynı projede yer alacak. The Politician’ın oyuncu kadrosunda McDermott’a Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss ve Rahne Jones gibi isimler eşlik edecek.

    The Politician, Ryan Murphy’nin yanı sıra uzun soluklu partnerleri Brad Falchuck ve Ian Brennan’ın da imzasını taşıyor. İlk iki sezon onayını alan dizi, Ben Platt’in hayat verdiği Payton adlı karakteri takip edip Payton’ın yer aldığı farklı siyasi yarışları konu edinecek. Dizinin pilot bölümünü Ryan Murphy yönetecek.

    The Politician, Murphy’nin Netflix için hayata geçirdiği ikinci dizi. Ünlü yapımcı daha önce, One Flew Over the Cuckoo’s Nest’in öncesini anlatan Ratched adlı diziye de imzasını atmıştı. Dizinin başrolünde American Horror Story’nin ünlü yüzlerinden Sarah Paulson boy göstermişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top