Hesabım
    ‘Game of Thrones’lu Super Bowl Reklamı Yayınlandı

    Super Bowl’un en dikkat çeken reklamlarında başı ‘Game of Thrones’ çekti

    Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Super Bowl etkinliğine damga vuran reklamlardan biri Game of Thrones’a aitti.

    HBO ve Anheuser-Busch bira şirketinin işbirliğinde gerçekleştirilen ve 60 saniye süren tanıtım filminde, şirketin ünlü Bud Light’ının sembolü Bud Knight ve Game of Thrones konsepti bir araya geldi. 

    Game of Thrones’un 8. ve son sezonu, önümüzdeki Nisan ayında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin sekiz bölümden oluşan final sezonunda tüm karakterleri büyük savaşa doğru ilerlerken göreceğiz. Final sezonunda başlıca rolleri Peter DinklageLena HeadeyEmilia ClarkeKit HaringtonSophie TurnerMaisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau paylaşacak.

    David Benioff ve D.B. Weiss'ın yarattığı Game of Thrones'un yürütücü yapımcı kadrosunda Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin ve Bryan Cogman görev yapıyor. 

    HBO'nun hit dizisi final yapmaya hazırlansa da uzun bir süre daha Game of Thrones evreninde gezinmeye devam edeceğiz. Zira HBO, hikayenin binlerce yıl öncesine yaşananları ekrana taşıyacak bir devam dizisinin hazırlıklarına başlamış durumda. Jane Goldman ve George R.R. Martin tarafından hayata geçirilen devam dizisinin oyuncu kadrosunda Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp ve Toby Regbo boy gösterecek.

    Game of Thrones’un 8. sezonu 14 Nisan'da HBO ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top